old&ugly
Well-known member
Eto ti znaš što je bitno u braku!!!!!Veky malo djetinjasto.. Izgled se mijenja, godine idu... Ali u braku ti je presudna lojalnost i prijateljstvo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto ti znaš što je bitno u braku!!!!!Veky malo djetinjasto.. Izgled se mijenja, godine idu... Ali u braku ti je presudna lojalnost i prijateljstvo
Imaš iza sebe 2-3 braka?????Eto ti znaš što je bitno u braku!!!!!
Ma znam... Ne mozes nesto ozbiljno zasnivati na izgledu..meni izgled nije ni na petom mjestu onoga sto trazim od muskarca... Valjda su po tome muskarci i zene razlicitiImaš iza sebe 2-3 braka?????
Ventura, nema prijateljstva u braku. Ženama su naši novčanici prijatelji, osobito ženama kao SiGy, one su krvopije, i zato muškarci brzo stare u braku. Pogledaj one koji se nisu oženili, izgledaju 20 mlađi od onih koji su u braku.Veky malo djetinjasto.. Izgled se mijenja, godine idu... Ali u braku ti je presudna lojalnost i prijateljstvo
Zato sto se jos uvijek trude upecati neku a ovi drugi misle da su na sigurnom...Ventura, nema prijateljstva u braku. Ženama su naši novčanici prijatelji, osobito ženama kao SiGy, one su krvopije, i zato muškarci brzo stare u braku. Pogledaj one koji se nisu oženili, izgledaju 20 mlađi od onih koji su u braku.
To ti vjerujem da ti je njegov izgled na 5 mjestu. Stan (po mogućnošću kuća sa bazenom i vikendica na moru a može i na planini), dobar posao (menadžer po mogućnosti), barem jedan mercedes, i pun devizni (a bilo bi dobro i određena količina kripto valuta) i tek onda izgled.Ma znam... Ne mozes nesto ozbiljno zasnivati na izgledu..meni izgled nije ni na petom mjestu onoga sto trazim od muskarca... Valjda su po tome muskarci i zene razliciti
Pa barem imaju cilj!!!!Zato sto se jos uvijek trude upecati neku a ovi drugi misle da su na sigurnom...
Sve to stoji ali i neke unutarnje kvalitete uz toTo ti vjerujem da ti je njegov izgled na 5 mjestu. Stan (po mogućnošću kuća sa bazenom i vikendica na moru a može i na planini), dobar posao (menadžer po mogućnosti), barem jedan mercedes, i pun devizni (a bilo bi dobro i određena količina kripto valuta) i tek onda izgled.
Dobro, ja se šalim, naravno da je i to presudno. Ali izgled te prvo privuče.Veky malo djetinjasto.. Izgled se mijenja, godine idu... Ali u braku ti je presudna lojalnost i prijateljstvo
Da, nas muškarce. Ženama je to bitno kad je sex u pitanju, ali brak NEDobro, ja se šalim, naravno da je i to presudno. Ali izgled te prvo privuče.
Mene kako kad..Dobro, ja se šalim, naravno da je i to presudno. Ali izgled te prvo privuče.
Šta ne pale te ljepuškasti frajeri? Ti si onda jedna od rijetkih žena...Mene kako kad..
Je, evo loži se na Ricky MartinaŠta ne pale te ljepuškasti frajeri? Ti si onda jedna od rijetkih žena...
A jbg.Znaci tri pojma koja vrijede za muskarce:Samouvjerenost, samouvjerenost, samouvjerenost...
Ne, bezveze... Muske crte lica, muska pojava... Ne steroidici, frizurice i slicnoŠta ne pale te ljepuškasti frajeri? Ti si onda jedna od rijetkih žena...
SiGy je mislila: novac, položaj i utjecajZnaci tri pojma koja vrijede za muskarce:Samouvjerenost, samouvjerenost, samouvjerenost...
Al samouvjerenost je put do togaSiGy je mislila: novac, položaj i utjecaj
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|