old&ugly
Well-known member
Bojim se da ju pitanju delirij, previše žestice....Ventura frende , SiG punooo pije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bojim se da ju pitanju delirij, previše žestice....Ventura frende , SiG punooo pije
Vodu piju samo njene mačkekao vode, hidratira ili!?
Mr. V, sad se počinjem brinuti za tvoju razboritost i sposobnost da procijeniš ljude oko sebe....Meni si ok. Jedna od najljubaznijih ljudi koje sam sreo.
Čovjek je društveno biće!!!!!!!!!!Nisi poremećena, zašto? A i ne tražim ja vezu, navikao sam biti sam.
Ja sam za to da Venturi nademo zenuČovjek je društveno biće!!!!!!!!!!
Sinoc idem kuci u 3 i 20, srijeda na cetvrtak, sav normalan narod spava i mislim si koliko sam poremecena...Ma baba ti je poremećena, uši ću ti počupati
Pa ti si očito jedina normalna, ovo je nenormalno vrijeme, da je normalno i ja bi dolazio kući u rane jutarnje sate, a ne kao kokoš u ponoć sam u krevetu.Sinoc idem kuci u 3 i 20, srijeda na cetvrtak, sav normalan narod spava i mislim si koliko sam poremecena...
I gdje si bila u 3,20 sati. Na seksu normalno. I sad rezoniraš da je to nenormalno. to je NORMALNO, ne zbunjuj VenturuSinoc idem kuci u 3 i 20, srijeda na cetvrtak, sav normalan narod spava i mislim si koliko sam poremecena...
Ja tezim prosjecnom klasicnom dosadnom zivotu, al ne da vragPa ti si očito jedina normalna, ovo je nenormalno vrijeme, da je normalno i ja bi dolazio kući u rane jutarnje sate, a ne kao kokoš u ponoć sam u krevetu.
Ti si stvarno popizdila, imati ćeš i previše dosadnog života, kad ostariš a to će doći brže negoli očekuješJa tezim prosjecnom klasicnom dosadnom zivotu, al ne da vrag
U pravu si. Pišem gluposti.Čovjek je društveno biće!!!!!!!!!!
Onda ni ja nisam normalan, je li?U ovom hobiju ventura normalnih nema)))
Ali ja vec jesam prestara za ovaj neuredni stil zivota ali odavde nemas gdjeTi si stvarno popizdila, imati ćeš i previše dosadnog života, kad ostariš a to će doći brže negoli očekuješ
Zato ti velim dok jos nisi zaglibioOnda ni ja nisam normalan, je li?
Još ti slažemo dijagnozuOnda ni ja nisam normalan, je li?
UpravoJoš ti slažemo dijagnozu
Otkud si išla?Sinoc idem kuci u 3 i 20, srijeda na cetvrtak, sav normalan narod spava i mislim si koliko sam poremecena...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|