Sisata i guzata
Well-known member
Razmisljala sam nocas o Venturi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
blago njemuRazmisljala sam nocas o Venturi
Ali ne zajebavam se, sasvim ozbiljno pisemblago njemu
ja to uopće ne sumnjam, samo ne znam jel on svjestan te ozbiljnostiAli ne zajebavam se, sasvim ozbiljno pisem
Zakljucila sam da bi svako trazenje prostitutki njemu odmoglo u ispravnom zivotnom cilju... Treba normalnu djevojku i vezu, osobno cu se potruditi oko toga, vodim ga vanja to uopće ne sumnjam, samo ne znam jel on svjestan te ozbiljnosti
I ja tebe sanjamRazmisljala sam nocas o Venturi
Ne ljutim seMod, ne ljuti se na mene..
Ti si moj brat, moj drug, moj andeo cuvar
A to ti. Mislio sam da sam ti zanimljiv zbog nečeg drugog.Zakljucila sam da bi svako trazenje prostitutki njemu odmoglo u ispravnom zivotnom cilju... Treba normalnu djevojku i vezu, osobno cu se potruditi oko toga, vodim ga van
Ma jesi al razmisljala sam cijelu noc i dosla do zaključka da sam ja previse poremecena osoba za tebe... Ok je to kad sam u paru sa isto toliko poremecenim likom... Jer ovo je jako poremecen svijet... A ti si dobar i neiskvaren... I zasluzujes dobru djevojku...A to ti. Mislio sam da sam ti zanimljiv zbog nečeg drugog.
Jaooo, opet si pilaMod, ne ljuti se na mene..
Ti si moj brat, moj drug, moj andeo cuvar
Nisam... Jucer si mi rekao da se ljutisJaooo, opet si pila
Nisi poremećena, zašto? A i ne tražim ja vezu, navikao sam biti sam.Ma jesi al razmisljala sam cijelu noc i dosla do zaključka da sam ja previse poremecena osoba za tebe... Ok je to kad sam u paru sa isto toliko poremecenim likom... Jer ovo je jako poremecen svijet... A ti si dobar i neiskvaren... I zasluzujes dobru djevojku...
Jesam, vjeruj mi... Svi smo mi izuzetno poremeceni ljudi...Nisi poremećena, zašto? A i ne tražim ja vezu, navikao sam biti sam.
Meni si ok. Jedna od najljubaznijih ljudi koje sam sreo.Jesam, vjeruj mi... Svi smo mi izuzetno poremeceni ljudi...
Ventura frende , SiG punooo pijeNisi poremećena, zašto? A i ne tražim ja vezu, navikao sam biti sam.
Slusaj moda, on ti dobro prica... Mi se razumijemo jer smo jednaki, a za tebe jos ima nade...Ventura frende , SiG punooo pije
Ventura frende , SiG punooo pije
Ma baba ti je poremećena, uši ću ti počupatiJesam, vjeruj mi... Svi smo mi izuzetno poremeceni ljudi...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|