Sisata i guzata
Well-known member
Ma inace, ja pricam nesto cijelo vrijeme, slobodno pokrenes temu koja te zanima ili slicnoA o čemu ti nisam replicirao?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma inace, ja pricam nesto cijelo vrijeme, slobodno pokrenes temu koja te zanima ili slicnoA o čemu ti nisam replicirao?
Ona se loži i fura na grubijane, po mogućnosti seljačine, eto i Ventura je odmjeren pa pati sadaA vidim...I meni se nije javila na poruke koje sam joj napisao... A baš sam bio kulturan i fin...
Pa i ja pričam.Ma inace, ja pricam nesto cijelo vrijeme, slobodno pokrenes temu koja te zanima ili slicno
Ma da, loži se na široka ramena.Ona se loži i fura na grubijane, po mogućnosti seljačine, eto i Ventura je odmjeren pa pati sada
I širok devizni i štedni računMa da, loži se na široka ramena.
Sta cu odgovarat kad sam zauzeta i vjernaA ja sam mislio da je barem malo drugačija od ostalih žena... Mene je isto odjebala.. Ni da na poruku odgovori...ccccc... kakva cicija...
Bum se zbluvalSta cu odgovarat kad sam zauzeta i vjerna
Pa ne mozemo svaki danSiG a koji je razlog da si ovdje sa nama .. Ja da sam sa nekom ženom mi bi večeras gledali mjesec...
Šta sjela bi mu na glavu ili...?Pokraj mene bi on jaaako tesko vidio mjesec
I to izmedu ostalogŠta sjela bi mu na glavu ili...?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|