Birtijaške čakule

O jest..itekakav...
Nije frende. Jbt svijet je uvrnut jer postuje nasilnike. Dok sam bio pristojan prena ženama/curama smatrale su me bezveznjakom a kada sam ih počeo šikanirati i ponižavati onda su me cijenile. Kad sam ih mazio bio sam mekusac a kada sam ih počeo šamarati ali doslovno šamarati trazile su me i sve mi ispunjavale. To je sve uvrnuto u pm.

Pa jesam, ja cijelo vrijeme nesto pricam.. Ali mi ne repliciras, kao da te ne zanima o cemu pricam tj. Ja pricam da ne bude neugodne tisine a tebe kao da to smara
Ej SiG ajde vi to rijesite u pp. Malo je previše ovo ako je Ventura introvert. Ja više neću komentirati Venturu jer to nije u redu s obzirom da većina komentara pocinje biti osobne prirode prema jednom emotivnijem čovjeku. Jbg sada me ništa ne može poljuljati od drugih ljudi a nekada me itekako pogadjalo.

Nije frende. Jbt svijet je uvrnut jer postuje nasilnike. Dok sam bio pristojan prena ženama/curama smatrale su me bezveznjakom a kada sam ih počeo šikanirati i ponižavati onda su me cijenile. Kad sam ih mazio bio sam mekusac a kada sam ih počeo šamarati ali doslovno šamarati trazile su me i sve mi ispunjavale. To je sve uvrnuto u pm.
Ok, priznajem... Mene privlaci nesto sto ne mogu lako dobiti al to nije sa zenama samo to je u ljudskoj prirodi

ne vole baš sve žene takav pristup ali ima ih koje ne mogu drugačije 😁

Ti šamaraj ako te to uzbuđuje, ja neću.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh