Sisata i guzata
Well-known member
Jucer je izjavio da sam najbolja osoba koju je upoznaoIzgubljen slučaj je on moj frende. Gotovo je s njim više se čak ni ne bori s njom a SiG na njemu demonstrira silu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jucer je izjavio da sam najbolja osoba koju je upoznaoIzgubljen slučaj je on moj frende. Gotovo je s njim više se čak ni ne bori s njom a SiG na njemu demonstrira silu.
Dobro jutro Sombrero..Zene su savrsene
Nije frende. Jbt svijet je uvrnut jer postuje nasilnike. Dok sam bio pristojan prena ženama/curama smatrale su me bezveznjakom a kada sam ih počeo šikanirati i ponižavati onda su me cijenile. Kad sam ih mazio bio sam mekusac a kada sam ih počeo šamarati ali doslovno šamarati trazile su me i sve mi ispunjavale. To je sve uvrnuto u pm.O jest..itekakav...
Ej SiG ajde vi to rijesite u pp. Malo je previše ovo ako je Ventura introvert. Ja više neću komentirati Venturu jer to nije u redu s obzirom da većina komentara pocinje biti osobne prirode prema jednom emotivnijem čovjeku. Jbg sada me ništa ne može poljuljati od drugih ljudi a nekada me itekako pogadjalo.Pa jesam, ja cijelo vrijeme nesto pricam.. Ali mi ne repliciras, kao da te ne zanima o cemu pricam tj. Ja pricam da ne bude neugodne tisine a tebe kao da to smara
Nisam ja sombrero ja imam takvo svoje misljenje.Zenu treba znat razumjet..Dobro jutro Sombrero..
Mjesec sija ko taksija, jebo mater ako te ne volim. Haiku iz Bosne.A vidi mjeseca, pun, taman za romantiku
Ono za sex u autu, ni svjetlo ti ne treba....
TepsijaMjesec sija ko taksija, jebo mater ako te ne volim. Haiku iz Bosne.
Eto vidiš da imam pravo. Jbg čovjek je zaljubljen a ljubav je slijepa. SiG ti si fakat pička i po ali je u Zg bilo znatno boljih, nisu imale tvoju posvećenost klijentu ali bih je bilo top.Jucer je izjavio da sam najbolja osoba koju je upoznao
Ok, priznajem... Mene privlaci nesto sto ne mogu lako dobiti al to nije sa zenama samo to je u ljudskoj prirodiNije frende. Jbt svijet je uvrnut jer postuje nasilnike. Dok sam bio pristojan prena ženama/curama smatrale su me bezveznjakom a kada sam ih počeo šikanirati i ponižavati onda su me cijenile. Kad sam ih mazio bio sam mekusac a kada sam ih počeo šamarati ali doslovno šamarati trazile su me i sve mi ispunjavale. To je sve uvrnuto u pm.
Jbg otišla druga riječ.Tepsija
Od takvog lika sombrera da napravim eeee.... To mi je ciljOk, priznajem... Mene privlaci nesto sto ne mogu lako dobiti al to nije sa zenama samo to je u ljudskoj prirodi
ne vole baš sve žene takav pristup ali ima ih koje ne mogu drugačijeNije frende. Jbt svijet je uvrnut jer postuje nasilnike. Dok sam bio pristojan prena ženama/curama smatrale su me bezveznjakom a kada sam ih počeo šikanirati i ponižavati onda su me cijenile. Kad sam ih mazio bio sam mekusac a kada sam ih počeo šamarati ali doslovno šamarati trazile su me i sve mi ispunjavale. To je sve uvrnuto u pm.
Ja nikako ne bi presla preko nasilja bilo koje vrstene vole baš sve žene takav pristup ali ima ih koje ne mogu drugačije
Mozarteeee dobro dosao natragTreba sve ovo izlistat
Hvala na dobrodoslici. Nego sta se desava nisam u tokuMozarteeee dobro dosao natrag
ma to je bilo u modi devedesetih danas bi najebo da samo da kažeš da ćeš učiniti nešto takoJa nikako ne bi presla preko nasilja bilo koje vrste
Pa kako bi rekao oldie ruski klasik... 500 strana sve istoHvala na dobrodoslici. Nego sta se desava nisam u toku
Ti šamaraj ako te to uzbuđuje, ja neću.Nije frende. Jbt svijet je uvrnut jer postuje nasilnike. Dok sam bio pristojan prena ženama/curama smatrale su me bezveznjakom a kada sam ih počeo šikanirati i ponižavati onda su me cijenile. Kad sam ih mazio bio sam mekusac a kada sam ih počeo šamarati ali doslovno šamarati trazile su me i sve mi ispunjavale. To je sve uvrnuto u pm.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|