Pa nude najbolje šta ima Ana, Viktorija, Laura, Leona. Je li tako?Skuzila sam ja odmah u cemu je stvar... A oni ti nude neke random polovne kurve nakon kojih bi se ti osjecao kao da nisi zadivoljio a ne kao da su one zakurac...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nude najbolje šta ima Ana, Viktorija, Laura, Leona. Je li tako?Skuzila sam ja odmah u cemu je stvar... A oni ti nude neke random polovne kurve nakon kojih bi se ti osjecao kao da nisi zadivoljio a ne kao da su one zakurac...
Da ali to su zene x godina u ovom poslu i sa najmanje troznamenkastim brojem partnera... Da se postavis ne znam kako njima ces biti jedan u nizu osim ako stvarno ne ides samo ispraznit jaja al u tom slucaju gledas sebe i bas te briga sta ona ispod tebe misli..Pa nude najbolje šta ima Ana, Viktorija, Laura, Leona. Je li tako?
Bok Somby..bok svima
Sad ste najstariji ovdjeode oldy na par dana. opet se moram boriti sam
Nikad ne gledam samo sebe.Da ali to su zene x godina u ovom poslu i sa najmanje troznamenkastim brojem partnera... Da se postavis ne znam kako njima ces biti jedan u nizu osim ako stvarno ne ides samo ispraznit jaja al u tom slucaju gledas sebe i bas te briga sta ona ispod tebe misli..
Ali to na oglasnicima nema smisla..Tamo si da zadovoljis sebe... Jedino u vezi..Nikad ne gledam samo sebe.
Onda da ne tražim više ništa preko oglasa?Ali to na oglasnicima nema smisla..Tamo si da zadovoljis sebe... Jedino u vezi..
najstariji i najiskusniji hahaSad ste najstariji ovdje
Po meni to nije dobar put za tebe jer si emotivno osjetljiv... Jedino ako zelis ispraznit jajaOnda da ne tražim više ništa preko oglasa?
OMg ozbiljno????? Pa kako to, di ste je nasli, jel vam ovaj novi dao broj??jbm pa valjda nejde kod kurvi da se zaljubi. ja u nedelju prvi put idem kod kurve. malo me frka
To mogu i sam. Volim dodire, ljubljenje, razgovor.Jedino ako zelis ispraznit jaja
Sve sto i jaTo mogu i sam. Volim dodire, ljubljenje, razgovor.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|