Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajmeee pa dajte recenziju kako je proslonije. dao mi jedan frend. iz vž je. 36 god. ima prostor. veli frend da je ok. vidjet ćemo. uh moram se srediti haha. sad mi je ,alo teže dok sam dogovorio sve. prije mi se činilo lako
Pa nije u nedjelju Uskrs Sombynije. dao mi jedan frend. iz vž je. 36 god. ima prostor. veli frend da je ok. vidjet ćemo. uh moram se srediti haha. sad mi je ,alo teže dok sam dogovorio sve. prije mi se činilo lako
hahah uskrs je povezan sa tobom sigicePa nije u nedjelju Uskrs Somby
Znaci niste mogli izdržatihahah uskrs je povezan sa tobom sigice
ako mi dozvoliš da budem s tobom sve ću otkazati.odmahZnaci niste mogli izdržati
A vidim.... Odmah se pohvaliliako mi dozvoliš da budem s tobom sve ću otkazati.odmah
haha mislila si da se neću kurvati? poslje ovolko pisanja hahha. moram bar probati. da vidim kako to ide. al velim ti si prioritetSta docekah jbt Somby u kurvanju
haha polako. možda se prdomislim haha.Svaka cast Some
Nema predomisljanja, sad samo do kraja, prvi put moras probit tremu, ak bus odgadao bit ce ti samo jos gorehaha polako. možda se prdomislim haha.
Nelagodno, trema, u cem je razlika? Sve ti to isto, samo treba probit led.nije trema. malo nelagodno hehe. napalio se ja dok smo pričali na mob haha
Jesi vidla, svi se prokurvali.Tuzna sam
Jesi vidla, svi se prokurvali.
zašto?Tuzna sam
Zato sto ja necu biti prvazašto?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|