Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto za sebe?Sebe. Zasto bi za prijatelja ?
Pa i prijatelj valjda voli orgazam.Da isprobam taj handsfree orgazam
Reko sam ti da isprobam handsfree orgazam i kak je to kad se masira prostata navodno je ugodno.Zašto za sebe?
Ne znam šta voli šta ne, al nisam ja za takve odnose muški s muškim.Pa i prijatelj valjda voli orgazam.
Nema krastavaca u plićaku može jedino na ježa sjest .SiG ako ces se brckat u plicaku pazi samo gdje sjedas da ne bi krastavac bio ispod tvoje guze
Ko da bi joj smetao da je od nekog odabranogSiG ako ces se brckat u plicaku pazi samo gdje sjedas da ne bi krastavac bio ispod tvoje guze
Pa i nije bašReko sam ti da isprobam handsfree orgazam i kak je to kad se masira prostata navodno je ugodno.
Jel ti ja izgledam kao covjek koji se brckaSiG ako ces se brckat u plicaku pazi samo gdje sjedas da ne bi krastavac bio ispod tvoje guze
A kako ti to možeš znat ? Osim ako nisi vatreni koji je probao i zna iz vlastitog iskustva?Pa i nije baš
Izgledaš ko čovjek koji se jebe na svakom cosku sa odabranima , ali ja očito nisam tajJel ti ja izgledam kao covjek koji se brcka
Tako ti zenama šalješ pa ne dobis odgovor
jesam li se obraćao tebi majmune? e nisam! kao da si toliko bitan.Tako ti zenama šalješ pa ne dobis odgovor
e jebiga...rekao sam ti jučer da te neću sprdati, a kako si se smatrao dičnim da mi se obratiš evo ti sad:Tako ti zenama šalješ pa ne dobis odgovor
ma pršti sve od ljubavi, radosti, veselja i topline.Koliko ljubavi na ovom forumu....
Pa kad je to ljubavni oglasnik forumKoliko ljubavi na ovom forumu....
ma, 'misli 21 stoljeća'Pa kad je to ljubavni oglasnik forum
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|