Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Boli me kurac za to nedefinirano. Što ne zna jel muško ili žensko ili koji kurace jebiga...rekao sam ti jučer da te neću sprdati, a kako si se smatrao dičnim da mi se obratiš evo ti sad
ajde ovako: ne javljaj se meni pa neću se ni ja tebi. pošteno?Boli me kurac za to nedefinirano. Što ne zna jel muško ili žensko ili koji kurac
Poštenoajde ovako: ne javljaj se meni pa neću se ni ja tebi. pošteno?
Tko plaća cugu kome? Neću valjda do Zagreba da bih popio piće sa nekim sa foruma .Dogovoreno, tko placa cugu od vas dvoje ?
Ma mozes i na revolut poslat, nije problem hahaTko plaća cugu kome? Neću valjda do Zagreba da bih popio piće sa nekim sa foruma .
Hahaha hahahahahaha, bocu Karlovačkog u znaku pomirbe.Ma mozes i na revolut poslat, nije problem haha
Plivas inace i u Zagrebu na bazenu? Kad si u takvoj kondiciji?Ja vec crna, preplivala sat u komadu vi se jos prepirete
Pa Sigi ako ja dobro vidim i na profilnoj si crnaJa vec crna, preplivala sat u komadu vi se jos prepirete
Bazeni su mi fuj... Ali more, rijeke da...Plivas inace i u Zagrebu na bazenu? Kad si u takvoj kondiciji?
i Bol na BračuBlazeni zlatni rat
Govorim ja Japanke zakon a nitko ne slušaBtw pukle su mi jedine sandale... Jer mi se nisu nosili koferi
Jesi ponijela novčanikE jbg meni se za dan i pol nije nosilo i sad moram u kupovinu bosabtw plaze nisu ko na slikama
Da si pravi Ninja (a Ninje mogu biti skroz inkognito), lako bih došao do toga.Sigica daj se slikaj u badiću
Hajde barem imaš po čemu pamtiti 2017. godinuZašto nagađati, neka kaže...meni su uzele 1800 kn...jedna je skakala po meni 10 minuta a druga 5 kad je pukao goldun...pa su otišle..ja čekao 10 minuta, odradio self HE obukao se i otišao...vani +37, srpanj 2017.
Do Brača i nazad?Ja vec crna, preplivala sat u komadu vi se jos prepirete
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|