Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kak možeš od sladoleda imat temperaturu ? Piva mora bit ledena.Javim jeli uopće imam i koronu. Ja mislim da mi je to od sladoleda u sridu popodne pa i da ledena piva navečer tog dana. Jedan put u proljeće sam pojeo kornet pa sam 7 dana ima temperaturu .
I kao što rekoh davno, a ponovit ću nema ništa gorje od tople pive, hladne žene i lošeg centaršuta.Javim jeli uopće imam i koronu. Ja mislim da mi je to od sladoleda u sridu popodne pa i da ledena piva navečer tog dana. Jedan put u proljeće sam pojeo kornet pa sam 7 dana ima temperaturu .
Lova se djeli a imali mene u toj prici...Kozjak slabo ide tebe Bonovi vidim ja. Izgleda ništa ovaj mjesec od mojih 50%. Rekli smo bonove ja i sig dijelimo 50 50 a tebi ja dam 5% od svojih 50% i to previše
Ima, al prvo moraš udijelit od tarota neke pare.Lova se djeli a imali mene u toj prici...
Dijele se postotci, tko spominje lovu ???Lova se djeli a imali mene u toj prici...
Pa i to je lova . Primjer zaradio si na bonovima 1000 kn meni 500kn sig 500 kn. Tebi 25 kn. Ako ne odem negdje na kebab ili nešto slično, a meni 475 kn ostane onda ovako i onako, a ako ti ne dobis svojih 25 kn,a jbg nisi imo sreće .Dijele se postotci, tko spominje lovu ???
Aj podijeli 0 kn, kolko kome?Pa i to je lova . Primjer zaradio si na bonovima 1000 kn meni 500kn sig 500 kn. Tebi 25 kn. Ako ne odem negdje na kebab ili nešto slično, a meni 475 kn ostane onda ovako i onako, a ako ti ne dobis svojih 25 kn,a jbg nisi imo sreće .
Ahaa..jel mogu 50%uplatiti ...i taj postotak dobivam Sige...ja biram koji dio tijela....jesam li dobro skontao?Dijele se postotci, tko spominje lovu ???
Donekle.Ahaa..jel mogu 50%uplatiti ...i taj postotak dobivam Sige...ja biram koji dio tijela....jesam li dobro skontao?
Jura molim strucno mi objasni...Donekle.
0Aj podijeli 0 kn, kolko kome?
Što? Kozjak slabo posluje bonovima nema para. Opet je zakazao . Zarada od bonova se dijelila 50% meni 50% sig i njemu 5% ako ja ne pojedem prije toga njegovih 5% .Jura molim strucno mi objasni...
Nema ti sinko ovdje cura, nismo mi to vidjeli godinama...Bok. Dal ova cura ima neki broj moba jos osim ovog u oglasu?
Nikako ju dobiti.
💋✨🔥Najbolja sexy plavuša🔥💋 ✨
PLAVUŠA 23 godina nestašna, zaigrana te uvijek za akciju - poziva te na druženje i opuštanje u svoj prostor uz mnogo…www.oglasnik.hr
Morti je v krivi cajt zoveš.Bok. Dal ova cura ima neki broj moba jos osim ovog u oglasu?
Nikako ju dobiti.
💋✨🔥Najbolja sexy plavuša🔥💋 ✨
PLAVUŠA 23 godina nestašna, zaigrana te uvijek za akciju - poziva te na druženje i opuštanje u svoj prostor uz mnogo…www.oglasnik.hr
Sa sebe ili za prijatelja?Nešto si razmisljam uzet neki masažer prostate, al nisam siguran. Hejteri će reci ds je to gay
Sebe. Zasto bi za prijatelja ?Sa sebe ili za prijatelja?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|