Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kak možeš od sladoleda imat temperaturuJavim jeli uopće imam i koronu. Ja mislim da mi je to od sladoleda u sridu popodne pa i da ledena piva navečer tog dana. Jedan put u proljeće sam pojeo kornet pa sam 7 dana ima temperaturu .
I kao što rekoh davno, a ponovit ću nema ništa gorje od tople pive, hladne žene i lošeg centaršuta.Javim jeli uopće imam i koronu. Ja mislim da mi je to od sladoleda u sridu popodne pa i da ledena piva navečer tog dana. Jedan put u proljeće sam pojeo kornet pa sam 7 dana ima temperaturu .
Lova se djeli a imali mene u toj prici...Kozjak slabo ide tebe Bonovi vidim ja. Izgleda ništa ovaj mjesec od mojih 50%. Rekli smo bonove ja i sig dijelimo 50 50 a tebi ja dam 5% od svojih 50% i to previše
![]()
Ima, al prvo moraš udijelit od tarota neke pareLova se djeli a imali mene u toj prici...
Dijele se postotci, tko spominje lovu ???Lova se djeli a imali mene u toj prici...
Pa i to je lova . Primjer zaradio si na bonovima 1000 kn meni 500kn sig 500 kn. Tebi 25 kn. Ako ne odem negdje na kebab ili nešto slično, a meni 475 kn ostane onda ovako i onako, a ako ti ne dobis svojih 25 kn,a jbg nisi imo sreće .Dijele se postotci, tko spominje lovu ???
Aj podijeli 0 kn, kolko kome?Pa i to je lova . Primjer zaradio si na bonovima 1000 kn meni 500kn sig 500 kn. Tebi 25 kn. Ako ne odem negdje na kebab ili nešto slično, a meni 475 kn ostane onda ovako i onako, a ako ti ne dobis svojih 25 kn,a jbg nisi imo sreće .
Ahaa..jel mogu 50%uplatiti ...i taj postotak dobivam Sige...ja biram koji dio tijela....jesam li dobro skontao?Dijele se postotci, tko spominje lovu ???
Donekle.Ahaa..jel mogu 50%uplatiti ...i taj postotak dobivam Sige...ja biram koji dio tijela....jesam li dobro skontao?
Jura molim strucno mi objasni...Donekle.
0Aj podijeli 0 kn, kolko kome?
Što? Kozjak slabo posluje bonovima nema para. Opet je zakazao . Zarada od bonova se dijelila 50% meni 50% sig i njemu 5% ako ja ne pojedem prije toga njegovih 5% .Jura molim strucno mi objasni...
Nema ti sinko ovdje cura, nismo mi to vidjeli godinama...Bok. Dal ova cura ima neki broj moba jos osim ovog u oglasu?
Nikako ju dobiti.
![]()
Jedinstvena sexy cura
Jedinstvena sexy cura 21 godina nestašna, zaigrana te uvijek za akciju, simpaticna - poziva te na druženje i opuštanje…www.oglasnik.hr
Morti je v krivi cajt zoveš.Bok. Dal ova cura ima neki broj moba jos osim ovog u oglasu?
Nikako ju dobiti.
![]()
Jedinstvena sexy cura
Jedinstvena sexy cura 21 godina nestašna, zaigrana te uvijek za akciju, simpaticna - poziva te na druženje i opuštanje…www.oglasnik.hr
Sa sebe ili za prijatelja?Nešto si razmisljam uzet neki masažer prostate, al nisam siguran. Hejteri će reci ds je to gay
Sebe. Zasto bi za prijatelja ?Sa sebe ili za prijatelja?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|