Na forumu jesi čorav? Odi oftamologu .U Makarskoj je, di si ti!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na forumu jesi čorav? Odi oftamologu .U Makarskoj je, di si ti!
Jesi ponijela kremu, ili je on?Eee.. Ovo suncanje je mazohizam... Ali necu se ogulit za jedan dan...
Sve je u redu, dobivaš ti svojih 45 %.Kozjak slabo ide tebe Bonovi vidim ja. Izgleda ništa ovaj mjesec od mojih 50%. Rekli smo bonove ja i sig dijelimo 50 50 a tebi ja dam 5% od svojih 50% i to previše
I to ti je previše. Nemoj me i ti razočarati kao sombrero koji nije pazio na nove i prošli su mu ispod radara.Kozjak slabo ide tebe Bonovi vidim ja. Izgleda ništa ovaj mjesec od mojih 50%. Rekli smo bonove ja i sig dijelimo 50 50 a tebi ja dam 5% od svojih 50% i to previše
Kontejner dida sa jogurtom ih čeka....Jesi ponijela kremu, ili je on?
Ja se ne mazem, znas toJesi ponijela kremu, ili je on?
Bus zgorela, pa bu bilo kukanja ovdje .Ja se ne mazem, znas to
Ma nebum za jedan dan... Samo vjetra nema jbg to me jebe... Ali boja mora bit ko da sam domacin...Bus zgorela, pa bu bilo kukanja ovdje .
S kojom Brazilkom? Zaboravija san????Idem sutra na testiranje za koronu, imam povišenu temperaturu. Sad kako što Možda i nemam koronu jer se navodi da je simptom suhi kašalj a ja kašljem kao konj, jako glasno i popljucam sve u krugu 10 metara. Bio sam prije nekih 10- ako dana s Brazilkom s EGE- a, a prošle subote sam u gradu pokupio onu neku ludaču
Prvo s kojom Brazilkom. To je bitna stavka. 2. Koju ludaču i to je bitno da ja ne naletim na iste.Idem sutra na testiranje za koronu, imam povišenu temperaturu. Sad kako što Možda i nemam koronu jer se navodi da je simptom suhi kašalj a ja kašljem kao konj, jako glasno i popljucam sve u krugu 10 metara. Bio sam prije nekih 10- ako dana s Brazilkom s EGE- a, a prošle subote sam u gradu pokupio onu neku ludaču
A sunca ima li? Pazi na odgovorMa nebum za jedan dan... Samo vjetra nema jbg to me jebe... Ali boja mora bit ko da sam domacin...
Ima na prodajuA sunca ima li? Pazi na odgovor
UspavankaJedna domoljubna (bolja i ljepša od Tompsonovih) pjesma, a da pri tome ne vrijeđa ostale, a sa jasnom porukom:
Javim jeli uopće imam i koronu. Ja mislim da mi je to od sladoleda u sridu popodne pa i da ledena piva navečer tog dana. Jedan put u proljeće sam pojeo kornet pa sam 7 dana ima temperaturu .Prvo s kojom Brazilkom. To je bitna stavka. 2. Koju ludaču i to je bitno da ja ne naletim na iste.
NaravnoA sunca ima li? Pazi na odgovor
meni osobno najbolja domoljubna....Jedna domoljubna (bolja i ljepša od Tompsonovih) pjesma, a da pri tome ne vrijeđa ostale, a sa jasnom porukom:
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|