Okokoko
Well-known member
Dani ponosa i slave.Hajde barem imaš po čemu pamtiti 2017. godinu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dani ponosa i slave.Hajde barem imaš po čemu pamtiti 2017. godinu
Sory KD ali za takvu "pušionu" nema opravdanja, trebao si im pičku razbiti ili jednostavno ih istjerati vanKaže Mod da se danas zovu Alex i Viki...pojavile su se one meni u Panorami 2019, ja naručio jednu a došle dvije, bio dogovor 1000 a kažem ja može jedna otići...one daj nemoj, daj još 200 biće ti super...ja dao još 200...rezime: izmjesio sise Viki, a Alex bacila drkicu i na iskustvo napravila score...i odoše za 15 minuta...tange nisu ni skinule...u svoju obranu mogu reći da sam bio min 1,5 promila...
Mlad i naivan...dijete sa sela u raljama velegradskih kurvi...Hajde barem imaš po čemu pamtiti 2017. godinu
Lonely is a man without love (kako pjeva Engelbert Humperdink).Sory KD ali za takvu "pušionu" nema opravdanja, trebao si im pičku razbiti ili jednostavno ih istjerati van
Znaš ono kad uđeš u birtiju, popiješ za sebe 300 kn a potrošiš 1500 i super ti je...ja sam taj dan bio super od jutra do ponoći i ovo mi je bilo samo smiješno...a pare kako došle tako ošle...Sory KD ali za takvu "pušionu" nema opravdanja, trebao si im pičku razbiti ili jednostavno ih istjerati van
Tko čuva mačke dok te nema Pitam za PatkaPlivanje je uz (dobar) seks jedina fizicka aktivnost koju obavljam sa uzitkom... Opusta, mislim o raznim stvarima dok plivam i more me nosi... Isusuje suze, lijeci dusu i sinuse....
???Patak evo ti slika haljine
Moji.. A i hana i voda im je uvijek dostupna 24 h...Tko čuva mačke dok te nema Pitam za Patka
Prave slicice tek slijede kad odem s plaze
Di ti je zglob na profilnoj? Jel te osa ubola?Patak evo ti slika haljine
Okokoko gramatikajesam li se obraćao tebi majmune? e nisam! kao da si toliko bitan.
SiGy nemoj zajebavati....Nigdje nema tog nivoa plaze, samo se razocaram
Hajde konačno.... zakopajte ratne sjekire. Ono drugo neću predlagati!Stari poceo si prvi sa spominjanjem mene, omalovazavanjem bilo cega sto bi napisao i ismijavanjem, i svega ovog sto si naveo. Neke segmente mozda u drugom obliku al isti kurac. Pa posto sam ti dosadan i netalentiran ajde lijepo ti mene vise nemoj spominjati i ja necu tebe. Jel moze tako? Ne postojimo jedno za drugo na ovom forumu. I ispricavam ti se za sve ruzne rijeci koje sam ti uputio.
I adio od mene
Koje mačke?Tko čuva mačke dok te nema Pitam za Patka
Imaš mačke?Moji.. A i hana i voda im je uvijek dostupna 24 h...
Mačke imaju 4 noge , dlaku rep, oči i idu mi na zivce kad krenu mijaukanjaKoje mačke?
Imaš mačke
Mačke imaju 4 noge , dlaku rep, oči i idu mi na zivce kad krenu mijaukanja
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|