Kozjak Dida
Well-known member
Jebeš izlazak ako te ne izbace vani...U lose kafane zalazis...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jebeš izlazak ako te ne izbace vani...U lose kafane zalazis...
Pa bas.. I ako te 7 dana nije sramota...Jebeš izlazak ako te ne izbace vani...
Ne razumijem tvoju filozofijuKad naucis, naucite da su moje akcije samo zapravo reakcije na vase akcije upucene prema meni sve ce biti odmah lakse.
Pitaj Emila koji je tamo radio sto ce redari na takvom mjestu.
Kad naucis/naucite da su moje akcije zapravo samo reakcije na vase akcije upucene prema meni. Bit ce sve puno lakse.Koja si ti sirovina...
I ako ne znaš s kojim autom si izašao vani...Pa bas.. I ako te 7 dana nije sramota...
Sto tocno?Ne razumijem tvoju filozofiju
Eto... Opet ne prihvacas igru... Karizme bez... Kao netko tko je to dugo radio jako dobro znam koju ulogu ima tkoKad naucis/naucite da su moje akcije zapravo samo reakcije na vase akcije upucene prema meni. Bit ce sve puno lakse.
NištaSto tocno?
Jel 7 trijeznih dana? Ili se računaju i ona 2 pod narkozom?Pa bas.. I ako te 7 dana nije sramota...
Mene zadnji bilo sramta 2015 kad mi se neki kreten u Sesvetama upucavao tamo ja gledam žene a lik se meni upucava dira me perdercina jednaPa bas.. I ako te 7 dana nije sramota...
Ovako, tvoj prvi i osnovni problem po meni je sto mislis da sve znas i kuzis. I kuzis dosta i znas dosta, ne mogu to poreci. Pametna si, kako je rekao ex mod imas i dobru intuiciju. Sve 5. No ne znas sve, a tek ne znas sve kad sam ja u pitanju i oko mene. No ja zasto je to tako sto mislis?Eto... Opet ne prihvacas igru... Karizme bez... Kao netko tko je to dugo radio jako dobro znam koju ulogu ima tko
Marijole ce ti objasnitOvako, tvoj prvi i osnovni problem po meni je sto mislis da sve znas i kuzis. I kuzis dosta i znas dosta, ne mogu to poreci. Pametna si, kako je rekao ex mod imas i dobru intuiciju. Sve 5. No ne znas sve, a tek ne znas sve kad sam ja u pitanju i oko mene. No ja zasto je to tako sto mislis?
I kakvu to igru ne prihvacam?
Trebo sam mu času razbit o glavu gleda i smješka mi Ss i šalje pusiceMene zadnji bilo sramta 2015 kad mi se neki kreten u Sesvetama upucavao tamo ja gledam žene a lik se meni upucava dira me perdercina jedna
Ne zanima me njegovo objasnjenje.Marijole ce ti objasnit
Jel se sad ljutis na nas..Ne zanima me njegovo objasnjenje.
Ne tebe se ne mogu ljutiti nikada, a ni na njega. No prije na njega svakako nego na tebe. Al on mi je simpa. Kao da je zaglavio pri kraju osnovne skole. Ono 8 razred i glavna faca je u skoli kod najbolje curke u skoli hahahaahaha.Jel se sad ljutis na nas..
Sig daj mu pičke vidiš ds je uporan ja bi davno dao al nemam šta čak se i ulizujeNe tebe se ne mogu ljutiti nikada, a ni na njega. No prije na njega svakako nego na tebe. Al on mi je simpa. Kao da je zaglavio pri kraju osnovne skole. Ono 8 razred i glavna faca je u skoli kod najbolje curke u skoli hahahaahaha.
Sig daj mu pičke vidiš ds je uporan ja bi davno dao al nemam šta čak se i ulizuje
Evolucija Winn69 se to zove. Opstaju samo oni koji se dovoljno brzo prilagode novonastalim situacijama.Sig daj mu pičke vidiš ds je uporan ja bi davno dao al nemam šta čak se i ulizuje
Ja cekam da ti odgovori...Ne tebe se ne mogu ljutiti nikada, a ni na njega. No prije na njega svakako nego na tebe. Al on mi je simpa. Kao da je zaglavio pri kraju osnovne skole. Ono 8 razred i glavna faca je u skoli kod najbolje curke u skoli hahahaahaha.
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|