Rekao sam skoro. Ne cjepidlaciNije patak, kozjak...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rekao sam skoro. Ne cjepidlaciNije patak, kozjak...
To bi manje vise bilo to...Rekao sam skoro. Ne cjepidlaci
Joj patak ni kavu ne zna skuhat šta će on jebat a ovaj drugi je prestar za to nek ide igrat šah ili granit golubove ili srat djeci o životu ili šta već penzioneri radeNije patak, kozjak...
E i ovaj win nesto...To bi manje vise bilo to...
Kad ces Madmax primit??To bi manje vise bilo to...
Necu vise nikoga...Kad ces Madmax primit??
Mod je muljator i lazovKo je bio ja znam jedino moda koji se hvalio i poslje je pričao kako Ss vratio a lik bio živčan i preživčani za nekog ko je jebo 3 puta i svršio sva 3 Il kolko se hvalio
Kaj samo jos oni nisu bili uz mene i M&MNije patak, kozjak...
Liar liar pants on fireNecu vise nikoga...
E moj madmax, vidis u kakvom sam ja drustvu???Kaj samo jos oni nisu bili uz mene i M&M
Di sam ne nesto ne razumijem ja tebeE i ovaj win nesto...
E i onaj Ivan Horvat i Sven Mikulic... NickoviE moj madmax, vidis u kakvom sam ja drustvu???
Škola di je Sig najboljaNe tebe se ne mogu ljutiti nikada, a ni na njega. No prije na njega svakako nego na tebe. Al on mi je simpa. Kao da je zaglavio pri kraju osnovne skole. Ono 8 razred i glavna faca je u skoli kod najbolje curke u skoli hahahaahaha.
Vidim i sve vise te shvacamE moj madmax, vidis u kakvom sam ja drustvu???
Pa da skoro zapravo s nikim ni nisi bilaE i onaj Ivan Horvat i Sven Mikulic... Nickovi
Sta si narucio ?Kasni preko poal h dostvljac kad dođe bacit ću mu picu u glavu jebo ga led nesposobni
Ipak čitaš moje porukeTo je i venti rekao...
Zao mi je ali od sisa nije bilo mjesta za srce...
Kao i ti s latinamaPa da skoro zapravo s nikim ni nisi bila
Pa to sam i reko jebo te dementnogŠkola di je Sig najbolja
Di si ti ìšao u školu , u franjevački samostan?
Tel: 064/677-677
|
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|