D
Deleted member 4720
Guest
CuteJa cekam da ti odgovori...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
CuteJa cekam da ti odgovori...
Ako je takva faca kakvim ga ti prikazujes, nece nista odgovoriti na ovo.Ja cekam da ti odgovori...
Ti se bojis odgovora...Ako je takva faca kakvim ga ti prikazujes, nece nista odgovoriti na ovo.
on se jedino može bojat ko i 90% muskih ovdje da neće jebat kraljicu forumaTi se bojis odgovora...
Ljubavi ja se samo bojim mrvicu tebe u top poziciji, gdje si ti glavna ahahahah sve ostalo strah je nepoznanica.Ti se bojis odgovora...
Ne moras se bojat mene u nikakvoj poziciji....Ljubavi ja se samo bojim mrvicu tebe u top poziciji, gdje si ti glavna ahahahah sve ostalo strah je nepoznanica.
Tako je Winn69 ravno u sridu, bravoon se jedino može bojat ko i 90% muskih ovdje da neće jebat kraljicu foruma
Toliko sam vec navikao na hladne odgovore u ovakvima razmjenama da u ogledalu gledam pingvina. No dobro ja sam shvatio da smo mi vec odavno rjesili problematiku da od tebe i mene nece biti nista nikad. Tako da bar za ono igru budi malo meksa prema meni. Znam da imas veliko srce.Ne moras se bojat mene u nikakvoj poziciji....
To je i venti rekao...Toliko sam vec navikao na hladne odgovore u ovakvima razmjenama da u ogledalu gledam pingvina. No dobro ja sam shvatio da smo mi vec odavno rjesili problematiku da od tebe i mene nece biti nista nikad. Tako da bar za ono igru budi malo meksa prema meni. Znam da imas veliko srce.
Ne vjerujem ja u to. Znam da je ovo sranje a ne istina. Osoba koja nema srce se ne brine o malim macama.To je i venti rekao...
Zao mi je ali od sisa nije bilo mjesta za srce...
Možda se brine o malim mačičima koji su šifra za neštoNe vjerujem ja u to. Znam da je ovo sranje a ne istina. Osoba koja nema srce se ne brine o malim macama.
Kako se god okrene brine se za nestoMožda se brine o malim mačičima koji su šifra za nešto
Možda se brine o kurcima et i da mušterije budu zadovoljne čudni kako nema recenzije a ne vjerujem da nitko od forumaša nije bio osim onog modaKako se god okrene brine se za nesto
Madmax i ja nismo biliMožda se brine o kurcima et i da mušterije budu zadovoljne čudni kako nema recenzije a ne vjerujem da nitko od forumaša nije bio osim onog moda
Ostali skoro sviMadmax i ja nismo bili
True storyMadmax i ja nismo bili
Ko je bio ja znam jedino moda koji se hvalio i poslje je pričao kako Ss vratio a lik bio živčan i preživčani za nekog ko je jebo 3 puta i svršio sva 3 Il kolko se hvalioOstali skoro svi
Bit će vjerujem ja u vasMadmax i ja nismo bili
Nije patak, kozjak...Ostali skoro svi
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|