Ne čitam baš sve. One tvoje erotske priče sam preskočio.Da kozjak.. Zamisli da netko objavi recenziju kako je jebao mene.. Omg.. Venty odlog se...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne čitam baš sve. One tvoje erotske priče sam preskočio.Da kozjak.. Zamisli da netko objavi recenziju kako je jebao mene.. Omg.. Venty odlog se...
Kad bi inzistirao na gustim sokom sa šlagom?U pravoj birtiji redari bi ga izveli...
A eto kakav si da ti ja napisem sad u tajni inbox jednu i to bi preskocioNe čitam baš sve. One tvoje erotske priče sam preskočio.
To je ve tijevo pice...Kad bi inzistirao na gustim sokom sa šlagom?
Da kuzim da mozda to tako djeluje na van, al nije tako jednostavno bilo. Mozemo o tome ako zelis u pp. No ovdje mi se ne da slusat tudja filozofiranja. No ne sjecam se da sam Sig napao kako kazes. Al se sjecam da sam ja bio napadnut od moderatora konstatno. Na sto sam samo vracao jednakom mjerom. Cak ne jednakom mjero nego sam odogovarao puno blaze nego sto sam mogao. Sto se recenzija tice. Bio sam novi kako kazes i ucio o tome kako forum funkcionira i o pojedincima. Uglavnom sam se sprdao oko tajnice.Vidi, kad dođeš kao novi u neku birtiju di sjedi ekipa red je da počastiš turu ili dvije. Ti si došao tu i frajerski napao Sig bez riječi o nekim recenzijaman ili slično. I kad su te prozvali doživio si naknadnu pamet...eto to je problem.
I mene i mene iden zvat odmah nekog da mi izmasira vrat s happy endom
Redari su moji frendovi, tako da sumnjam a i u birtijama nema redara hahahaahahahaU pravoj birtiji redari bi ga izveli...
Pa to ekipa prima placu a ne radi posao. Eto ti sombrero umjesto da pita nove ja moram ovaj mirozemo umjesto da drži red bavi se tarotom . Madmax umjesto da piše recenzije ganja tajnice . Patak ne nosi kave nego se glupira sa slikama. Svi su dobili otkaz . Jedino ajd Big joe bio dobar i nosio je Raissi kofere, onda ona utekla u zgU pravoj birtiji redari bi ga izveli...
U lose kafane zalazis...Redari su moji frendovi, tako da sumnjam a i u birtijama nema redara hahahaahahaha
Ne bi kad te ne poznam uživoA eto kakav si da ti ja napisem sad u tajni inbox jednu i to bi preskocio![]()
Preskace tek kad upozna...Ne bi kad te ne poznam uživo![]()
Vidi, kad dođeš kao novi u neku birtiju di sjedi ekipa red je da počastiš turu ili dvije. Ti si došao tu i frajerski napao Sig bez riječi o nekim recenzijaman ili slično. I kad su te prozvali doživio si naknadnu pamet...eto to je problem.
Zalazio sam samo u najbolje. Bilo me je i u Necu cesto, Ludnici, Lake CityuU lose kafane zalazis...
Taman sam ga mislila pitat al bila si brzaPreskace tek kad upozna...
Koja si ti sirovina...Zalazio sam samo u najbolje. Bilo me je i u Necu cesto, Ludnici, Lake Cityu
Hvala, no zapravo sam potpuno suprotno od toga.Koja si ti sirovina...
Hvala, no zapravo sam potpuno suprotno od toga.
Nec klošari puse jedni drugima ispod stola ludnica sama rijec ti kaže a lake city zvuci ko američko sranje i šta će ti redari na takvim mjestimaZalazio sam samo u najbolje. Bilo me je i u Necu cesto, Ludnici, Lake Cityu
Pitaj Emila koji je tamo radio sto ce redari na takvom mjestu.Nec klošari puse jedni drugima ispod stola ludnica sama rijec ti kaže a lake city zvuci ko američko sranje i šta će ti redari na takvim mjestima
Jebeš izlazak ako te ne izbace vani...U lose kafane zalazis...
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|