Sisata i guzata
Well-known member
Pa ok, nisi, al ako vec hoces biramo najbolje...#samoskupo#A što ti želiš od mene? Si rekla jednom da nisam za ovaj hobi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ok, nisi, al ako vec hoces biramo najbolje...#samoskupo#A što ti želiš od mene? Si rekla jednom da nisam za ovaj hobi.
Ona te hoce samo za sebe.. odnosno tvoje pare...A što ti želiš od mene? Si rekla jednom da nisam za ovaj hobi.
Ma daaa... Evo zato mu trazim drugu koja ce uzet te silne pare..Ona te hoce samo za sebe.. odnosno tvoje pare...
Te igrice sig ne prolaze kod mene i oldiaMa daaa... Evo zato mu trazim drugu koja ce uzet te silne pare..
Bill Gates glavom i bradom pa se nocima otimam za njegove pareTe igrice sig ne prolaze kod mene i oldia
Pa i da je, sta mu vrijedi.. Ko da meni trebaju pareBill Gates glavom i bradom pa se nocima otimam za njegove pare
U budem te jednom pitao nešto važno u pp. Moda ne mogu jer on prenosi informacije.Ventura, koja je sljedeca zelja, imamo li kakav plan?
Nema problema. Samo pitaj..U budem te jednom pitao nešto važno u pp. Moda ne mogu jer on prenosi informacije.
Cuj ovo jbt...zar to ja nesto ne smijem znat i kakvo je to misljenje o modu koji ti je pomogaoU budem te jednom pitao nešto važno u pp. Moda ne mogu jer on prenosi informacije.
Ti si najveca baba. Ti nista ne smijes znat.Cuj ovo jbt...zar to ja nesto ne smijem znaz
E pa nisam... I nadam se da se nece o meni raspitivat inace ne znam zasto bi tajio..Ti si najveca baba. Ti nista ne smijes znat.
Ne samo da je baba, ona ga namjerno krivo savjetuje, samo da ga još više veže uz sebeTi si najveca baba. Ti nista ne smijes znat.
Znate onu od toseta vezi me za sebeNe samo da je baba, ona ga namjerno krivo savjetuje, samo da ga još više veže uz sebe
Sta bi se o tebi raspitivao????E pa nisam... I nadam se da se nece o meni raspitivat inace ne znam zasto bi tajio..
Pa nadam se da nece jer inace ne vidim zasto bi tajio od mene i moda...Sta bi se o tebi raspitivao????
Tebe je prosao kao plitki potok
Ma dobro je mišljenje, pomogao mi je puno.Cuj ovo jbt...zar to ja nesto ne smijem znat i kakvo je to misljenje o modu koji ti je pomogao
Zato sto jedan drugome citate i prenosite poruke sa pp-a . Vasa stvar ali radite to malo diskretnijePa nadam se da nece jer inace ne vidim zasto bi tajio od mene i moda...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|