Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne prenosimo mi nista, ono prije dva mj sam bila kraj njega kad sam vidjela poruku.. Inace ne.. A za babu je napisano na jel bio tko da si bioZato sto jedan drugome citate i prenosite poruke sa pp-a . Vasa stvar ali radite to malo diskretnije
A bome i ti prenosis kako sam zakljucila...Ne prenosimo mi nista, ono prije dva mj sam bila kraj njega kad sam vidjela poruku.. Inace ne.. A za babu je napisano na jel bio tko da si bio
Točno, kao ono "zvala sam ga u 2,00 na seks", a u stvari pletu konspirativnu mrežuZato sto jedan drugome citate i prenosite poruke sa pp-a . Vasa stvar ali radite to malo diskretnije
Ne radi se o mojim dopisivanjima sa modom. Nego o venturinim. Zna ventura o cemu pricamoNe prenosimo mi nista, ono prije dva mj sam bila kraj njega kad sam vidjela poruku.. Inace ne.. A za babu je napisano na jel bio tko da si bio
Kakvu?Točno, kao ono "zvala sam ga u 2,00 na seks", a u stvari pletu konspirativnu mrežu
Ahaa Ana rudes... Velika tajnaNe radi se o mojim dopisivanjima sa modom. Nego o venturinim. Zna ventura o cemu pricamo
Maca diskrecija... To mi Mozart dao nadimak.. Pa kad se radi o ozbiljnim stvarima ja sam itekako diskretna, a zajebancija je zajebancijaSig (anti)diskrecija.
Ja ne pricam nesto sto bi nekome moglo nastetiti.. Ozbiljne stvari su za pp na forumu je zajebancijaMaca diskrecija... To mi Mozart dao nadimak.. Pa kad se radi o ozbiljnim stvarima ja sam itekako diskretna, a zajebancija je zajebancija
Da sad je to zajebancija, a to što netko pati????Ja ne pricam nesto sto bi nekome moglo nastetiti.. Ozbiljne stvari su za pp na forumu je zajebancija
Tko patiDa sad je to zajebancija, a to što netko pati????
Koji ante...Eto Ventura se ikoprcao iz tvojih kandži, i sad mu ne daš mira, Somy je na kraju snaga, onaj Ante je pobjegao sa foruma (možda se roknuo)....
AntonioKoji ante...
Ali su zatvorena vrataPa ne drzim ja nikogaSvima je otvoren put...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|