Sisata i guzata
Well-known member
Pa kad ih ne znaju otvoritiAli su zatvorena vrata
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kad ih ne znaju otvoritiAli su zatvorena vrata
Pa kad je brava šifriranaPa kad ih ne znaju otvoriti
Neću.E pa nisam... I nadam se da se nece o meni raspitivat inace ne znam zasto bi tajio..
Ja uživo jedino gledam dnevnik na hrt1
Uh Dora boginja sa Kruga....Bila je tamo i jedna opaka Dora , crnka jačih utegnutih oblina
Ventura odlazi dok je vrijeme. Mlad si i tamburaj bez love to je druga stvar.O jbt, nije dobro mali se gadno navukao na ovaj sport, bojim se da će bankrotirati!!!!
Mislio sam da mu je Marijole objasnio koliko mi dugoprugaši trošimo na ovim utakmicama
Znacii.. Ono sto ja tebi kazem u povjerenju znaju i brazilke... I to one u brazilu))Zato sto jedan drugome citate i prenosite poruke sa pp-a . Vasa stvar ali radite to malo diskretnije
To ga jos skuplje dode...Ventura odlazi dok je vrijeme. Mlad si i tamburaj bez love to je druga stvar.
Ma nije tako SiG. Big on ja kako kažete mlad. Trebao bi si naći curu za stalni seks i fantazije jer je mlad i ima vremena.To ga jos skuplje dode...
Slazem se da bi trebao naci curu, e sad koliko bi ga to jeftinije doslo uzimajuci u obzir danasnje cure koje ne vole setnje kraj rijeke kao ja))Da je drugi osjecaj je, jer se ne svodi samo na druzenje u sobi...Ma nije tako SiG. Big on ja kako kažete mlad. Trebao bi si naći curu za stalni seks i fantazije jer je mlad i ima vremena.
treba šarati dok si mlad. jednu ćeš imati godinama hahaMa nije tako SiG. Big on ja kako kažete mlad. Trebao bi si naći curu za stalni seks i fantazije jer je mlad i ima vremena.
Po meni je ok saranje do 30 godina... Sasvim realno...Ja vec sad kuzim da nisam ista sad i sa 20 godina...treba šarati dok si mlad. jednu ćeš imati godinama haha
zašto ne? pa viđao sam oglase koji to nude doduše ne na plavom ali bilo ih jeTreba neki kurac ostavit iza sebe, a neces dijete dobit sa plavim oglasom
E jbg, i ja ono nekad mislio koji preserans a sada znam da su bili u pravu. Zato sada vi dečki koji ste mladi jebite ženke jer one to hoće pa se i one kasnije kaju jer su sada okačile pičku o klin kao Safet Šišić kopačke. I ja kreten glumio sam ljubav, vjernost i slična sranja a bilo je mojih frendova koji su žestoko tamburali okolo iako su bili u vezi. Jbg sada frende....Znas ono kad ti govore stariji e da mi je ova pamet i tvoje godine, slusaj mene. I ono gledas ih ko telac i mislis si ma daj ne lupajte gluposti.
I onda dodje dan kad ti to nekom kazes za nesto i onda ti klikne i kazes sam sebi ouuu f*ck.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|