Sisata i guzata
Well-known member
Ali ista energija... Prica, umne igrice... To je cristal, to je venturaNije lud , za te pare , troši Viktoriju i Andjelinu mjesec dana , svaki tjedan drugu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali ista energija... Prica, umne igrice... To je cristal, to je venturaNije lud , za te pare , troši Viktoriju i Andjelinu mjesec dana , svaki tjedan drugu
DA se mene pita za mišljenje , rekao bih ni jedna ni druga , već jedna treća prekrasna djevojka . Ali mene nitko ništa ne pita , zato noćka svimaDakle po mom misljenju.. Cristal ili viki.. Ili jedna i druga sta...
Koja, koja?DA se mene pita za mišljenje , rekao bih ni jedna ni druga , već jedna treća prekrasna djevojka . Ali mene nitko ništa ne pita , zato noćka svima
Ma uvazavamo tvoje misljenje maximalno.... Reci..DA se mene pita za mišljenje , rekao bih ni jedna ni druga , već jedna treća prekrasna djevojka . Ali mene nitko ništa ne pita , zato noćka svima
Oldie, kad je ona harala ti si tada bio young&uglySad sam ja u neznanju!!??!!
Drago mi je ako zbog mene nećeš moć zaspati.Hajde mod necu moc zaspati
Sve ce on njih proc...samo polako..penje se. Prema vrhuA veky sta ne odes prvo kod Ane rudes jbt? Pa onda krenes... Mi tu smisljamo scenarije a ti na prvoj stepenici
Pa on jos nije ni Anu rudes rijesio kako ce ostale..E sad prvo Crystal pa sad Ana Rudeš, daj se SiGy korigiraj!!!
Sa anom rudes je tesko se dogovorit...Pa on jos nije ni Anu rudes rijesio kako ce ostale..
I nije uvijek dostupna....Sa anom rudes je tesko se dogovorit...
A jbg ja sam mislila da to prva stepenica...Sa anom rudes je tesko se dogovorit...
A što ti želiš od mene? Si rekla jednom da nisam za ovaj hobi.A veky sta ne odes prvo kod Ane rudes jbt? Pa onda krenes... Mi tu smisljamo scenarije a ti na prvoj stepenici
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|