Sisata i guzata
Well-known member
Ooo jbt... Bravo za preporuku...Cek, ozbiljno ili zekis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ooo jbt... Bravo za preporuku...Cek, ozbiljno ili zekis
Koja je to?Ventura , znam još jednu koja ti je bliže od Viktorije
Andjelina !!!!
Jel mislimo na istu...starija A ?Ventura , znam KOS jednu koja ti je bliže od Viktorije
Bila je tamo i jedna opaka Dora , crnka jačih utegnutih oblinaMod, ima u blizini jos jedna...
On trazi mladju..Bila je tamo i jedna opaka Dora , crnka jačih utegnutih oblina
Viktorija ili Andjelina ?Koja je to?
Ma daaj, odlicno izgleda al nece placat toliko stariju, vikrorija je generacijaViktorija ili Andjelina ?
Ako ti preporučim Andjelinu , opet će biti ljubavnih problema
Čekaj da mu pokažem slikeMa daaj, odlicno izgleda al nece placat toliko stariju, vikrorija je generacija
Nekad je bolje vozit starijeg rolls roycea nego novog golfa...Ma daaj, odlicno izgleda al nece placat toliko stariju, vikrorija je generacija
Ok, ali znam i jednu i drugu i viktorija je izgledom dobra a i u performansama kaze oldy... Blizi su generacijski, vise tema za pricu....Nekad je bolje vozit starijeg rolls roycea nego novog golfa...
Andjelina je bezvremenska curaNekad je bolje vozit starijeg rolls roycea nego novog golfa...
Jesi bio kad kod Dore na Volovčici?Ok, ali znam i jednu i drugu i viktorija je izgledom dobra a i u performansama kaze oldy... Blizi su generacijski, vise tema za pricu....
Kako je tebi je svejedno ako ja idem kod drugih.Ma daaj, odlicno izgleda al nece placat toliko stariju, vikrorija je generacija
Pa ja sam tu kao moralna podrska ko uvijek...Kako je tebi je svejedno ako ja idem kod drugih.
Ako je ista koja je bila na savici jedno vrijeme, onda jesam...Jesi bio kad kod Dore na Volovčici?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|