Sisata i guzata
Well-known member
Sve sam odjebala i osjetila sam poriv da se smirim i stabiliziram. Drzalo me jedno vrijeme...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo dječaci , tko prvi , njegova djevojka . Iskusna u seksu , fino kuha , elokventna , humana , voli životinje i nadasve dobar prijatelj .Da,istina.Htjela sam to sve ali jebiga....
Hvaja ti puno ali mislim da za mene vise nema nadeEvo dječaci , tko prvi , njegova djevojka . Iskusna u seksu , fino kuha , elokventna , humana , voli životinje i nadasve dobar prijatelj .
Karacine, pare i alkohol kao dozivotan mood... Ono nije bilo moje prirodno stanje..Hvaja ti puno ali mislim da za mene vise nema nade
FINO KUHA!!!!!!! Pa ti si popizdio, vegetarijanka, otkad je to fino????Evo dječaci , tko prvi , njegova djevojka . Iskusna u seksu , fino kuha , elokventna , humana , voli životinje i nadasve dobar prijatelj .
A zeka peka.. Nis od ovog na forumu nije stvarno...odnosno GOTOVO nista...Imam te neke trenutke iskrenosti koji ce najblizi prepoznati..FINO KUHA!!!!!!! Pa ti si popizdio, vegetarijanka, otkad je to fino????
Humana, nije uopće, humane osobe vole i paze na ljude i potrebite, a ova SiG ubije i Venturu i Sigija a oba su u potrebi
To ti vjerujem, samo mislim u stvari APSOLUTNO ništaA zeka peka.. Nis od ovog na forumu nije stvarno...odnosno GOTOVO nista...
Ma ima ponegdje istine upakirane u zajebancijuTo ti vjerujem, samo mislim u stvari APSOLUTNO ništa
Možda nešto sitno, malo - zanemarivoMa ima ponegdje istine upakirane u zajebanciju
I to i ovo zadnje sto sam napisala...Možda nešto sitno, malo - zanemarivo
A da istina je voliš životinje
A i da vidite da SiGy nije jedina sa crvenim rogovima i repomDa se malo razdrmate i probudite, uspavani ste
Malo je dosadnoDa se malo razdrmate i probudite, uspavani ste
Mislis pocela se tjerat.Vrijeme ti je da postaneš žena, majka, kraljica
Osjetio sam taj poriv u tebi da budeš majka , počela si se čudno ponašati .
Umjesto mačaka Sig se počela tjeratiMislis pocela se tjerat.
Ipak je veljaca, sad su macke u akciji.
Ima kakvih novih picaka u tvom zivotu?Venturaa tu si sve cesce
Tel: 064/677-677
|
|
|
|