Sisata i guzata
Well-known member
Kako mislis VISE izvoraMa neću ja Venturu vrijeđati, ali to da pišeš poruke u 2:00 sata na wapp to je živa istina
Provjereno iz više izvora !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako mislis VISE izvoraMa neću ja Venturu vrijeđati, ali to da pišeš poruke u 2:00 sata na wapp to je živa istina
Meni se javi, ali kad dam prijedlog ispari ko mamic u hercegovinuJedino se meni ne javiš na poruku
Da zovem Marijoleta ?Kako mislis VISE izvora
Meni ne piše ni u 2 popodne.Ma neću ja Venturu vrijeđati, ali to da pišeš poruke u 2:00 sata na wapp to je živa istina
odkuda si ti omega? ako želiš rečiJedino se meni ne javiš na poruku
Mogu vam reći ali u pp, neću javno iznositi podatkeodkuda si ti omega? ako želiš reči
Ti si ju dobro istrenirao i od početka si se pravilno postavio .Meni ne piše ni u 2 popodne.
Stvar je u tome da se trudim zadrzati profesionalan odnosMeni ne piše ni u 2 popodne.
Al istina je.Od meme ne bi bilo korektno da pisem Venturi....kaja si ti lisica uh
Tako je sa svimaUostalom, prokuzili ste me... Sto vise odbijam venturu on se vise pali...
nebi rekao. ćim ga nema odma ga tražiš. a on se javlja hahaUostalom, prokuzili ste me... Sto vise odbijam venturu on se vise pali...
Igra se s namas tobom,izgleda,bolje ne imati posla .haha
Zar ja slicim na nekoga tko igra igrice?Igra se s nama
Uvijek sam iskrena s vama...Zar ja slicim na nekoga tko igra igrice?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|