Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Priznajem, sto sam zapocela ovo sve i rekla iz zajebancije da sr vidimo... Ali nema nazad...Šta ti je onda bila najveća greška?
Pa izbriši poruku.Priznajem, sto sam zapocela ovo sve i rekla iz zajebancije da sr vidimo... Ali nema nazad...
E i cula sam da si bio kod ane rudes, kak ti je biloPa izbriši poruku.
Nije mi se javila.E i cula sam da si bio kod ane rudes, kak ti je bilo
Ahaa a meni mod rekao da si se zaljubio u njuNije mi se javila.
Kako bi se zaljubio u nekoga za pola sata?Ahaa a meni mod rekao da si se zaljubio u nju
Jel 400?Kako bi se zaljubio u nekoga za pola sata?
Aaa nisam znala da je bilo pol sata...Kako bi se zaljubio u nekoga za pola sata?
Pa jesma rekao da mi se nije javila.Aaa nisam znala da je bilo pol sata...
pa valjda nisi takva?Neuracunljive djevojke :SiG - spopada musterije na whapp pod utjecajem alkohola u dva ujutro i izjavljuje im ljubav
Ponekadpa valjda nisi takva?
I kaze dogovorit cemo seNeuracunljive djevojke :SiG - spopada musterije na whapp pod utjecajem alkohola u dva ujutro i izjavljuje im ljubav
Je je 400 jeJel 400?
Samo zato da ne bi morao pisat recenzijuJe je 400 je
Čuj Venturu , nije mu se javila
Jedino se meni ne javiš na porukuNeuracunljive djevojke :SiG - spopada musterije na whapp pod utjecajem alkohola u dva ujutro i izjavljuje im ljubav
Neuracunljive djevojke :SiG - spopada musterije na whapp pod utjecajem alkohola u dva ujutro i izjavljuje im ljubav
Neuracunljive djevojke :SiG - spopada musterije na whapp pod utjecajem alkohola u dva ujutro i izjavljuje im ljubav
Sad ces venturu povrijeditSiG je jučer silovala Moda , učinila je nešto protiv njegove volje i na silu
Ma neću ja Venturu vrijeđati, ali to da pišeš poruke u 2:00 sata na wapp to je živa istinaSad ces venturu povrijedit
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|