Nista joj nemoj vjerovat Ventura. Ona ti samo zeli uzet pare. Nista vise )V vjeruj mom izboru i dobrom ukusupoznajem te i znam sto trazis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nista joj nemoj vjerovat Ventura. Ona ti samo zeli uzet pare. Nista vise )V vjeruj mom izboru i dobrom ukusupoznajem te i znam sto trazis
Pa necu ja bit svodnica... Izabrat cu mu ko sebi da biramNista joj nemoj vjerovat Ventura. Ona ti samo zeli uzet pare. Nista vise )
Ne znaš.V vjeruj mom izboru i dobrom ukusupoznajem te i znam sto trazis
Nece tamo dobit picke...Venty kad središ još Andjelinu , onda se bacamo na ovo :
Samo body to body
Zgodna maserka, 25g. Radim body to body potpuno gola! Slike moje! Tusiranje prije masaze je obavezno. SEX I ORALNO NE…www.oglasnik.hr
Normalno, pa ti namjerno loše savjetuješOldy bi mu preporucio da se kloni mojih izbora i slusa moda, jelda Oldy
Birala bi mu po svom ukusu...Normalno, pa ti namjerno loše savjetuješ
Pa tebi je bitan mercedes i pun novčanik, a Ventura se fura na emocijeBirala bi mu po svom ukusu...
Da bar...to su pametne zene slozicemo se... Al nisam medju njima..Pa tebi je bitan mercedes i pun novčanik, a Ventura se fura na emocije
E pa za to ćeš se ti pobrinutiNece tamo dobit picke...
Odlican odabir jbt... Ja sam mu to na samom pocetku savjetovala... Isti energetski, iste stvari vole... Topina!!!Ventura radi na projektu zvan : Crystal.
Samo da nađe prostor...
Za Venturu uvijek.E pa za to ćeš se ti pobrinuti
O jbt, nije dobro mali se gadno navukao na ovaj sport, bojim se da će bankrotirati!!!!Ventura radi na projektu zvan : Crystal.
Samo da nađe prostor...
Sjecam se da joj je napisao na pocetku. Javim ti se iduce godineOdlican odabir jbt... Ja sam mu to na samom pocetku savjetovala... Isti energetski, iste stvari vole... Topina!!!
Daaa pa ja sam mu to rekla u 12.mjesecu ona se fura baa na to sta on traziSjecam se da joj je napisao na pocetku. Javim ti se iduce godine
Nismo se dotakli te teme...ali ja mislim da je Ventura uspjesan i pametan decko i da moze financirat ali i kontrolirat se u ovom sportu...O jbt, nije dobro mali se gadno navukao na ovaj sport, bojim se da će bankrotirati!!!!
Mislio sam da mu je Marijole objasnio koliko mi dugoprugaši trošimo na ovim utakmicama
Isti apsolutno...Daaa pa ja sam mu to rekla u 12.mjesecu ona se fura baa na to sta on trazi
Nije lud , za te pare , troši Viktoriju i Andjelinu mjesec dana , svaki tjedan druguVentura radi na projektu zvan : Crystal.
Samo da nađe prostor...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|