Sisata i guzata
Well-known member
Izazivas to komentarima.. Npr. Kad si mu rekao da si gledao da nekome pise na pp... Mislim wtf? Da smo cura i decko bilo bi previseAlergičan na gluposti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izazivas to komentarima.. Npr. Kad si mu rekao da si gledao da nekome pise na pp... Mislim wtf? Da smo cura i decko bilo bi previseAlergičan na gluposti
Vidim neko novi, meni se obraća, pa sam mu gledao profil.Izazivas to komentarima.. Npr. Kad si mu rekao da si gledao da nekome pise na pp... Mislim wtf? Da smo cura i decko bilo bi previse
Nadam se da mu je ipak jasno kako stvari funkcioniraju...Zato sam napisao da je ljubomoran, naviknut je biti u prvom planu, nije spreman biti odbijen. Ali to je sve ok, to ce ga samo uciniti jacom osobom, nekad nije sve onako kako zelimo da bude. Sto opet ne znaci da jednog dana tako nece biti, samo drzat glavu uspravno i to je to.
Ne nego glupo mi što svakome odgovara na pitanje koje se tiče mene. A ja to čitam.Jel to smatras neuzvracenom ljubavi od sisate ? To nije glupost.
Ja odgovorim na svako pitanje. Pristojno je.Ne nego glupo mi što svakome odgovara na pitanje koje se tiče mene. A ja to čitam.
Daješ joj savjete o meni, i ti i Kozjak. Nekorektno.Samo malo, jel ovo javni forum? Komentirao sam tvoje ljubomorno ponasanje. Sto mi je smjesno jer se nisi prikazivao takvom osobom do prije par dana/tjedana. Lijepo sam rekao da vec neko vrijeme vas pratim i da sam odlucio se pridruziti. Znaci u niti jednom trenutku nisam te napao, govorio ruzno protiv tebe ili vrijedjao na bilo kojoj osnovi. Opusti se, uzivaj...
Samo je prokomentirao da se cinis ljubomoran...Daješ joj savjete o meni, i ti i Kozjak. Nekorektno.
Ti si napao mene sto pricam s njima samo iz razloga sto sam napisala da nisam zaljubljena u tebe. Inace ti to ne bi smetalo.Ako te dira to sto nisam zaljubljena u tebe onda zaista nisi za ovaj hobiSamo je prokomentirao da se cinis ljubomoran...
Meni nitko ne daje savjete jer znaju da ja savjete nikada ne uvazavam.
Zasto ne, bas dobro izgleda.SiG, ne pase ti ova profilna slika :/
A jbg... Ne mogu samo sebe objavljivat...Ne ide uz tvoj naziv profila
Čovjek je od danas na forumu, a mene poznaš. Ne možeš odmah stati na njegovu stranu. Stvar principa.Samo je prokomentirao da se cinis ljubomoran...
Meni nitko ne daje savjete jer znaju da ja savjete nikada ne uvazavam.
Ovdje nema "strana"..., a inace stojim uvijek na strani onoga tko je u pravu.Čovjek je od danas na forumu, a mene poznaš. Ne možeš odmah stati na njegovu stranu. Stvar principa.
Odmah sam se vas sjetilaheeeej
još jedan uvlakač ,ventura haha. al perfidnijiČovjek je od danas na forumu, a mene poznaš. Ne možeš odmah stati na njegovu stranu. Stvar principa.
Tko zna sto ona radi, dok vi "pecate"Odmah sam se vas sjetila
a šta ja radim dok ona misli da pecam hahah?Tko zna sto ona radi, dok vi "pecate"
Pa bas kazem...a šta ja radim dok ona misli da pecam hahah?
ja ne nosim ribu kući. samo ulovi ,poslikaj i pusti je nepovređenu natrag u vodu.čudno bi joj bilo da donesem ribu hahahKako opravdati dolazak kuci bez ulova? Nije grizlo ili?
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|