Sisata i guzata
Well-known member
Pa nije to 700 kmDi je on u Istri.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nije to 700 kmDi je on u Istri.
Nije problem jebanje, problem je neuzvracena ljubav
Možda ga i Venti iščekuje?Venty napada nevine, a ja iscekujem klijenta
Ti si od jutrosNema ubijanja i svadjanja, samo sex, tu i tamo ljubav, zar nismo svi iz istog razloga ovdje ?
Ti se oko ničega ne živciraš.sad se sigi smuje haha. sve ovo ona zakuhala
Koji je tvoj razlog?Istina, od jutros sam registriran, ali to ne znaci da sam od jutros na forumu. Al i dalje svi smo ovdje iz istog razloga, barem se nadam da jesmo.
Za internet jebača si prilično jednosmjeran i nemaštovit.Jebat, ne biti jeban. (jeben) kako se ispravno pise ?
Nemoj ga požurivatStigao je aj ljudi pisemo za sat vremena... Nemojte se poubijat
Može , da ja tebi ostavim broj u pp ili ćeš ti meni...ako si onaj koji mislim i tako mu se želim najebati mamiceA ne, internet jebanje me ne zanima. Mozda ti mogu pokazati jednom prilikom. Mogu davat ali ne primam. Javi ako si zainteresiran, meni nije bed
Naravno da možeš zato ćemo se i sresti ako nisi pičkica samo na internetuCemu sad to? ako sam jebao na tajlandu "curu" koja ima vece od mog, mogu i tebe. cemu agresiva ? u kojem stoljecu zivis ?
Mama, mama, mama....tuku me aaaaaNasao si krivu osobu za svadjanje.
Ti se oko ničega ne živciraš.
još je nisi skužio? ne možemo mi njoj ništa osim onog šta ona želi. prejak je to mozakTi se oko ničega ne živciraš.
on ti je uvijek ljubomoran hahahKozjak, kad si zadnji put jebao ? ili bio jeben ? Vidim da ti nije prvi put. Cemu ta agresiva ?
Pičko, broj ti je u ppVidim, momak zeljan paznje, profil aktiviran prije mjesec dana i misli da je faca. Trazi probleme tamo gdje ih nece naci...
Sig nek ti objasni koliko sam ljubomoran...on ti je uvijek ljubomoran hahah
Ne volim debile. Volim da ih mlatim.Kozjak, kad si zadnji put jebao ? ili bio jeben ? Vidim da ti nije prvi put. Cemu ta agresiva ?
Skužio sam ju. Svaki put napravim kontraefektjoš je nisi skužio? ne možemo mi njoj ništa osim onog šta ona želi. prejak je to mozak
Dok on umjesto da peca ide kod SiG ^^
Pičkica.Wooow, ti si neki opasan? Jesi i u skoli tako mlatio slabije od sebe ? tako sve zapocinje. Osnovna skola, pokazivati da si frajer. Tako je i majmuni, oni koji su fizicki jaci pokusavaju izdominirati one inteligentnije? zanimljiv je taj zivotinjski svijet.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|