Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije on poceo vec ti. I nije ti to Mirozemo. Sta imas nekoga nazivati internet jebacem i provociratiEvo gdje si sve počeo...gdje sam te ja prije osobno vrijeđao?
Pogledajte prilog 1517
Čim me prozvao da li sam zainteresiran da mi da ostavio sam mu broj...što može biti transparentnije?Sve sto napisete na netu morate moci osobi izgovoriti u lice. Tako da je vrijeme da Internet prestane biti mjesto iskaljivanja frustracija i kompleksa...
I to je razlog da mi kaže ako oću da će me jebat...svaka čast. Imaće priliku.Nije on poceo vec ti. I nije ti to Mirozemo. Sta imas nekoga nazivati internet jebacem i provocirati
Što on sebe ima nazivat mužjakom koji je zapišao teren i ekipa se uznemirila...to su dječje priče...Nije on poceo vec ti. I nije ti to Mirozemo. Sta imas nekoga nazivati internet jebacem i provocirati
Naravno. Izazvao si dobio si.I to je razlog da mi kaže ako oću da će me jebat...svaka čast. Imaće priliku.
Sumnjam da ne vidiš razliku...ali tvoj izbor.Naravno. Izazvao si dobio si.
Kakvu razliku, covjeka ste napali tu da ima lazan profil, vrijedjas ga.. Sta si ocekivao? Ljudi imaju svoje granice.cim odgovori problem je.Sumnjam da ne vidiš razliku...ali tvoj izbor.
Kakvu razliku, covjeka ste napali tu da ima lazan profil, vrijedjas ga.. Sta si ocekivao? Ljudi imaju svoje granice.cim odgovori problem je.
uh gadno hahaNema ljutnje. Nisam gay, ali jednom prilikom sam naguzio "curu" na Tajlandu koja je imala vecu kitu od mene. Jbg, pijana posla. Nije gay onaj koji daje, nego onaj koji prima
meni nije prihvatljivo. nemam ništa protiv gejeva al nebi to probao nikad. uhSve je to dio zivota. Po meni je to skroz prihvatljivo. Svatko neka radi ono sto voli i ono sto ga cini sretnim.
Istina, ali nemoj ni ti govoriti drugima šta da rade.Sve je to dio zivota. Po meni je to skroz prihvatljivo. Svatko neka radi ono sto voli i ono sto ga cini sretnim.
Kako mislis nije ti to Mirozem...Nije on poceo vec ti. I nije ti to Mirozemo. Sta imas nekoga nazivati internet jebacem i provocirati
Sig hoces mi odgovorit...Ooooo neee patak je na slobodi
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|