Sisata i guzata
Well-known member
Zasto sad, to neki fetish ili?šteta da nisam tamo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto sad, to neki fetish ili?šteta da nisam tamo
Aha... Pa zato sto mi se cini da se vas dvojca ne voliteSig hoces mi odgovorit...
Nevidim da bih ovdje nekoga trebao voljeti....ali ok ja sam drugacije svatio....Aha... Pa zato sto mi se cini da se vas dvojca ne volite
Bili ste nesto u nekoj raspraviNevidim da bih ovdje nekoga trebao voljeti....ali ok ja sam drugacije svatio....
cijeluDa ti opere ledja
Pogresno si razumjela ...nista nemam protiv Kozijaka ...naprotivBili ste nesto u nekoj raspravi
Ma ne.. Nego je Kozjak mislio da je Lennon ti.. I ne bih ja tebe nikad uvrijedila.. Nisi ni ti mene, niti si me ikada provicirao. Ja ne napadam nikad prva.Pogresno si razumjela ...nista nemam protiv Kozijaka ...naprotiv
Nemoj komentirati druge ako imaš i svojih problema.Istina, ali daj mi samo reci kad sam ja tebi rekao sta da radis? Evo stvarno se ne sjecam. Al u svakom slucaju covjek ima izbor. Dali ce napraviti to nesto ili nece, ako ti kazem da sada ides skociti u Savu, hoces li to napraviti.
Pokušavam ga pročitatEee Ventura tesko ces s njim
Sas ce patak pa ce svijet biti ljepsiNe sviđa mi se razina toksičnosti na forumu danas. Odem na trening, vratim se, a ovdje rat. SiG, daj smiri situaciju, ti si moderator kad nema Moderatora.
Pogledajte prilog 1518
I ja mu se veselim, zamisli. Doduše ne veselim se tome da će opet biti nemoguće ispratiti zbivanja ovdje ako te nema sat vremena.Sas ce patak pa ce svijet biti ljepsi
Samo neka se ne drzi ozbiljnih tema i neka samo lupa hilduI ja mu se veselim, zamisli. Doduše ne veselim se tome da će opet biti nemoguće ispratiti zbivanja ovdje ako te nema sat vremena.
dok opet ne pretjera haha. patak je zakonSas ce patak pa ce svijet biti ljepsi
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|