Sisata i guzata
Well-known member
Jedino sto se izdvaja... Sve drugo mi je teski prosjek... Zene koje vidis svaki dan u gradu i ne skuzis ih...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti skužiš detalje, nisam ni primijetio medvjedića.Naravno... Pa vidi se da se ne smije ocima, jezivo malo djeluje...i jos ti medvjedici namjerno tako postavljeni da izgleda djetinjasto....dok ova Alexa je bas bomba
Ma što vam je, cura samo pokazuje nove socijalne zubeSad sam vidio ovu Leksy, meni je isto creepy. Ova prva slika je baš to. Ne smije se očima, djeluje kao da joj netko prijeti.
Kao ona lutka s izvadjenim ocima jbtMa što vam je, cura samo pokazuje nove socijalne zube
Naci ce seImaš li XL veličine?
Lelo Hex. Besmisleno skupi kondomi. Durex bolji, po meni. Doduše, mojoj stalnoj fak frendici se više sviđaju ti Hex tako da nisam ziher. Ali meni su def draži Durex Feel Thin.Znaci ja sam te Helo nesto kondome koristila 2016 ili 2017... Mali i apsolutno po nicemu se ne razlikuju od ostalih... Cemu ih toliko hvale...
Meni nikad nisu trebaliImaš li XL veličine?
Meni takodjer Durex... A za ove bas kazem da nikad nisu pukli i lubricirani su... A ti Lelo su nekako mali... Na prosjecni kurac jedva navuklaLelo Hex. Besmisleno skupi kondomi. Durex bolji, po meni. Doduše, mojoj stalnoj fak frendici se više sviđaju ti Hex tako da nisam ziher. Ali meni su def draži Durex Feel Thin.
A jel su ti Lelo Hex mali?Meni nikad nisu trebali
Pa i meni su uski. Ali nije to glavni problem. Suhi su dosta :/Meni takodjer Durex... A za ove bas kazem da nikad nisu pukli i lubricirani su... A ti Helo su nekako mali... Na prosjecni kurac jedva navukla
Da i to... Trebas i posebno lubrikant stavljatiPa i meni su uski. Ali nije to glavni problem. Suhi su dosta :/
Lelo preuski, redovito nažuljam kurac sa njima.Meni takodjer Durex... A za ove bas kazem da nikad nisu pukli i lubricirani su... A ti Lelo su nekako mali... Na prosjecni kurac jedva navukla
Jutroo BachDobro jutro, kolega Lennon i svima.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|