Johann Sebastian Bach
Well-known member
OK, ovo je kombinacija klasike i rocka, prava za razbuđivanje.Dobr izbor, ali meni vise pase nesto malo brze i agresivnije za dobro jutro
From Tina S to John Lennon with love:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
OK, ovo je kombinacija klasike i rocka, prava za razbuđivanje.Dobr izbor, ali meni vise pase nesto malo brze i agresivnije za dobro jutro
Dobro jutro SiG.Jutroo Bach
Zaista se rano budite...Dobro jutro SiG.
Eee prije ovo ce me razbuditOK, ovo je kombinacija klasike i rocka, prava za razbuđivanje.
From Tina S to John Lennon with love:
Meni jaca rock izvedba...Ista sonata, samo u pravoj klavirskoj izvedbi. Za usporedbu.
From Valentina Lisitsa with love:
Ima li na plavom oglasniku kakva koja sliči na ovu Valentinu?
Nisam znao za repera Vojka V.
Propuštaš puno! Čovjek je revitalizirao hrvatski rap u zadnjih 15 godina. Pogotovo s Dječacima i Kišom Metaka.Nisam znao za repera Vojka V.
Koliko ti otprilike imaš godina, Bach?Uvijek se zaljubim u pogrešne žene, sa kojima na duži rok ne mogu ostvariti ono što želim.
Posvećeno mojim propalim ljubavima koje su me sjebale (i koje će me tek sjebati):
Bach... Brate moj..Uvijek se zaljubim u pogrešne žene, sa kojima na duži rok ne mogu ostvariti ono što želim.
Posvećeno mojim propalim ljubavima koje su me sjebale (i koje će me tek sjebati):
Dovoljno da se još uvijek mogu osjećati mladim, a dovoljno star da mogu reći za sebe da više nisam mlad.Koliko ti otprilike imaš godina, Bach?
A Edipov kompleks je kad se zaljubljujes u roditelja ili nekoga tko ti je kao roditelj to definitivno ne.. Partner ne smije imati te karakteristikeNe znam da postoji stručan naziv za to konkretno. Strah od vezivanja već je psihološki pojam, a ovaj prvi dio (da se zaljubljuješ u nekog u kog ne bi trebao/la) spada pod Edipov kompleks.
Nije, to je samo osnovna manifestacija toga. Psihoanaliza tvrdi da su sve nemoguće veze proizašle iz nerazriješenog Edipovog kompleksa.A Edipov kompleks je kad se zaljubljujes u roditelja ili nekoga tko ti je kao roditelj to definitivno ne.. Partner ne smije imati te karakteristike
Nope. Edipov kompleks ima Macrone. Ja sam druga krajnost. Sve moje partnerice su bile osjetno mlađe od mene.Ne znam da postoji stručan naziv za to konkretno. Strah od vezivanja već je psihološki pojam, a ovaj prvi dio (da se zaljubljuješ u nekog u kog ne bi trebao/la) spada pod Edipov kompleks.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|