Sisata i guzata
Well-known member
Pa sutra je vikendEh isto tako. Tri projekta do vikenda moraju biti završena a ja tu refresham forum svakih par minuta da vidim tko što piše.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sutra je vikendEh isto tako. Tri projekta do vikenda moraju biti završena a ja tu refresham forum svakih par minuta da vidim tko što piše.
Ni meni.... Volim spavati po suncanom vremenu..ufff što imam posla i uffffff što mi se ne radi
Ja radim sve dane ali kazem kako je plovak rekao da mu do sutra trebaju tri projekta bit zavrsenaZar samo ja radim vikendom ?
Što nisi pazio! ^^Zar samo ja radim vikendom ?
Pa slikaj se u nekom neutralnom prostoru i madeže pokrij šminkom. Najgore tuđe slike stavljatiJa za oglas, koji btw nije vec nj dana postavljen ni na 10 min, stavljam iskljucivo fejk slike. Ne treba mi da netko kopira oglas s mojim pravim slikama i dijeli uokolo ili sta vec sve moze... Ne mozes sakriti da si ti po madezima, vidi se prostor...
Ne mozes to prikriti jer izgledam prilicno prepoznatljivo. Nemam takav kut u stanu za posao, a kod sebe doma se sigurno necu slikati. Naravno, stavim vrlo slicnu osobu, ali da to ipak nisam jaPa slikaj se u nekom neutralnom prostoru i madeže pokrij šminkom. Najgore tuđe slike stavljati
pa ko kreten to radimEh isto tako. Tri projekta do vikenda moraju biti završena a ja tu refresham forum svakih par minuta da vidim tko što piše.
ja mrzim suncano vrijemeNi meni.... Volim spavati po suncanom vremenu..
pravi menager radi 24/7Zar samo ja radim vikendom ?
Eee.... Ja pauziram.. Trazim stanpravi menager radi 24/7
Za jebanje naravno... I nasla sam nesto zanimljivo ali Modu moram prvo fotke poslatEee.... Ja pauziram.. Trazim stan
tebi se najmanje isplati pauziratiEee.... Ja pauziram.. Trazim stan
Pa i tu ima istine...Ah, pravi menager je doma i drugi rade za njega hahaha (salim se naravno)
jedino ako si don CorleoneAh, pravi menager je doma i drugi rade za njega hahaha (salim se naravno)
znao bi ja nešto o tome ali ja volim samo slike ženaPoslala Modu fotke stana al njega nema danas, jebe negdje...
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|