Sisata i guzata
Well-known member
Daj samo reci 500 eura za Tresnjevacki trg 60 kvadrata balkon.. Jel ok cijena?znao bi ja nešto o tome ali ja volim samo slike žena
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj samo reci 500 eura za Tresnjevacki trg 60 kvadrata balkon.. Jel ok cijena?znao bi ja nešto o tome ali ja volim samo slike žena
a ne znamDaj samo reci 500 eura za Tresnjevacki trg 60 kvadrata balkon.. Jel ok cijena?
750 zapruđe??? PM pa gdje će im dušaA jbt znaci strasno... Ako znate one zgrade kod Plodina, odnosno kod Toplane, novogradnja, nemam pojma jel to spada u Zaprudje ili sajmisnu cestu.. Uglavnom 750 eura je najam za to... Lijepi stanovi ali lokacija ajme majko
Da i to dio prema sajmu(jakusevcu)750 zapruđe??? PM pa gdje će im duša
ne znam kolike su tvoje tarife ali po meni moraju biti bar pola stanarine i to pola najma stana u zgradi na Jakuševcu jebote ledDa i to dio prema sajmu(jakusevcu)
Sig to ti je ok cijena..ako je stan uredan i novija gradnja...sto cisto sumnjam..Daj samo reci 500 eura za Tresnjevacki trg 60 kvadrata balkon.. Jel ok cijena?
A nije bas toliko, nisam kristalka...ne znam kolike su tvoje tarife ali po meni moraju biti bar pola stanarine i to pola najma stana u zgradi na Jakuševcu jebote led
Bila sam u toj zgradi, samo ulaz do, a onak... 1997 je to gradjeno ali izgleda kao da se stedjelo na materijaluSig to ti je ok cijena..ako je stan uredan i novija gradnja...sto cisto sumnjam..
A ta god jos prolazi..Bila sam u toj zgradi, samo ulaz do, a onak... 1997 je to gradjeno ali izgleda kao da se stedjelo na materijalu
ja sam to vise figurativno rekao ali posteno od tebe....A nije bas toliko, nisam kristalka...
Zavisi....svi poznati kojih je najvise placaju kako su uvijek placali jer mi je glupo zarad nekih mojih interesa da osobi koja je kroz godine toliko love ostavila kod mene povisujem cijenu... Nije korektno po mom misljenju..
A novih je malo... Ne stignem ili mi se ne da kao danas npr...
Za nove imam visu cijenu jer ionako nemam vise od te jedne osobe na dan i nije vremenski ograniceno pa opet ispadne fer ponuda
Ovo postalo kao na indexu jbt... Rijetki se usude uci u raspravu sa mnom, i zato te cijenim werdumeJbt neprijatno mi je nitko poslije mene nista vise ne pise tamo... Pa dajte ljudi sve pet, nastavite kao da se nista nije desilokoja totalna dominacija....
nisam shvatioJbt neprijatno mi je nitko poslije mene nista vise ne pise tamo... Pa dajte ljudi sve pet, nastavite kao da se nista nije desilokoja totalna dominacija....
Ma na jel bio tkonisam shvatio
to jesam shvatio ali suštinu nisam....evo stižu mi na sastanakMa na jel bio tko
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|