Sisata i guzata
Well-known member
Ima li lavova ovdje?Ne vjerujem. Lav namješta kurac jedno 3 dana, a onda tek zadnji 4. dan napravi jebačinu kako treba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima li lavova ovdje?Ne vjerujem. Lav namješta kurac jedno 3 dana, a onda tek zadnji 4. dan napravi jebačinu kako treba.
E jbt ja Ovan....Ima li lavova ovdje?
a hotwife, cuckold, ne zbog love nego razonode?Ne zelim nikome govoriti da sam "udata", iako bi to sprijecilo mnoge probleme jer ne zelim da ljudi misle da sam u braku sa likom koji toliko malo zaradjuje da se moram i tim poslom baviti
Fora... Ali ne znam koliko bi ljudi tako shvatili....a hotwife, cuckold, ne zbog love nego razonode?
Pa u poslu meni je... Privatno ne.Zar je bitno sto drugi misle ?
Umorna sam nesto ovih dana...Poslje mozes sam pitat jos,hahhhah
Da vise odvaži se da se vrhunski podružimo,nece ti nista falit bit ce i viska
ne tražiš ti muške? sorry možda sam krivo shvatioDa vise odvaži se da se vrhunski podružimo,nece ti nista falit bit ce i viska
Neke stvari bi bile jednostavnije kad bi ljudi shvatili da plaćaju prostitutku da ode a ne što je došla..Fora... Ali ne znam koliko bi ljudi tako shvatili....
kako misliš svakome ?heheSombi svakome prvo kaze da je peder, a potom dobar dan
teško će to ići ako svršavaš 15-16 putaNe,nego neku djevojku,ženu,gospođu ma sve koja ce se odvazit i konačno mene pojebat.Volim izazove
Ja ne odlazim dok mi se ne platiNeke stvari bi bile jednostavnije kad bi ljudi shvatili da plaćaju prostitutku da ode a ne što je došla..
Bila je u oglasniku neka beskucnica... Cak je imala i macku...Novac nije problem,sam nema onda kuci,hahhahah
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|