Kozjak Dida
Well-known member
Svaki put kad sam se zaljubljivao bilo je zbog očiju...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima silikone. Ne stoji mi to prirodno, ne volim taj oblik.Pa tijela, usluge...
Svaki put kad sam se zaljubljivao bilo je zbog očiju...
Hahaha pojam walk of shameKad nekog volim, volim ga gledati cijeli dan, vidjeti mu u očima dušu...a ovaj plaćeni fitnes zaboravim prije nego sam završion walk of shame...jbg, takav sam
TopSvaki put kad sam se zaljubljivao bilo je zbog očiju...
Dobre su, puno bolji nastup od naše.Ajde budi loco, locooo...
Ram tam tam.....
A i nasa je bila ok, bolja od svih prije njeDobre su, puno bolji nastup od naše.
Bezveze, što će joj ti likovi oko nje. Kod ove tri bar imaš šta za vidjeti.A i nasa je bila ok, bolja od svih prije nje
Istina.. To je ionako gay natjecanje... Tamo rijetko tko ima sanse tko ne pripada LGBTEvrovizija je propalo natjecanje. Izgubilo smisao i kriterije podavno, zadnjih 30 godina. Bolje da se ništa ne šalje na natjecanje. Samo troše državni proračun u glupe stvari. Bolje te pare od natjecanja potrošiti na kurve.
Stenjem ali samo po osjecaju... Ne glumim, ne mogu glumiti... Ako je savrseno frajer zna da dobro radi to sto radiSiG stenješ i vrištiš li u krevetu kada se jebeš?
To su meni osobno najljepši zvukovi koje žena proizvodi kada doživljava orgazmički napadaj.
A hvala Sominova slika' preljepo
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|