Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A i jasutra radim. sranje
Ja nisam al mi je najavljena kupnja romobila ujutro čim svane...tako da dođe na istoA i ja
preko 30kg. pola metra od obale hahaSomi, kolka je najveća spala sa udice u zadnjoj sekundi?
Jelde da se tih sjećaš skoro bolje od uhvaćenih, kao i kod ženskih...ono za Z sam je imao...preko 30kg. pola metra od obale haha
bogami te nikad neću zaboraviti hahaJelde da se tih sjećaš skoro bolje od uhvaćenih, kao i kod ženskih...ono za Z sam je imao...
Radiš ili "radiš" ?A i ja
Bas radim...Radiš ili "radiš" ?
Prati i Marijola, moras njega pitati to nakon sto nam je obznanio da koristi tongu za analnu stimulaciju...Zapratio me Bobo, malčice me strah...savjet neki?
Mora da se zaradi za cipele, sve skrtice...Bas radim...
Neka Sombi ispita teren...on to zna na svoj nacin.....ili da ja razvucem karte..Zapratio me Bobo, malčice me strah...savjet neki?
Miro aj meni pogledaj u karte... Sta ima sad trenutno?Neka Sombi ispita teren...on to zna na svoj nacin.....ili da ja razvucem karte..
razvlači karte haha. ja ga pitao i veli da nije gayNeka Sombi ispita teren...on to zna na svoj nacin.....ili da ja razvucem karte..
Pa onda nema potrebe....kozjak rijesen problemrazvlači karte haha. ja ga pitao i veli da nije gay
Meni, meniPa onda nema potrebe....kozjak rijesen problem
A joj Sig neide to bas tako...Meni, meni
A joj Sig neide to bas tako...
Tel: 064/677-677
|
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|