Sisata i guzata
Well-known member
Postala sam kao Mila Ukrajinka....svi moraju slusat moje problemeAjme, sto uradi covjeku, jadan lik jbt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postala sam kao Mila Ukrajinka....svi moraju slusat moje problemeAjme, sto uradi covjeku, jadan lik jbt
E jbg.... Tu smo da meni placamo, nepravda zivota,To je ok, ali ja bi ti naplatio takvu uslugu
I ja sam mnoge stvari radila koje nisam naplatila, zivot je kompenzacijaHahaha, da ako ti pruzas uslugu, ali u ovom slucaju tvoj frend je pruzao tebi tako daaaaa, nije posteno s tvoje strane hahaha
PrekrasnuE da, imas lijepu profilnu
Sombi, hoćeš li ostati na 3 posjeta kod Sig ili planiraš još? Dobar dan skoro svima!Prekrasnu
A hvala... Ja sm pak volonter jbg, u srcu i dusi....E da, imas lijepu profilnu
Osim njima... Jednom je bio...Sombi, hoćeš li ostati na 3 posjeta kod Sig ili planiraš još? Dobar dan skoro svima!
Ako više ne ode bio je 3-put...prvi, zadnji i jediniOsim njima... Jednom je bio...
Eee to vec da....Ako više ne ode bio je 3-put...prvi, zadnji i jedini
Primebil, kako stojis s vremenom, molim te ostani na temi... Ja ne mogu vise ove monogole, treba akcija nekakvaBok SIG
Bok Sombrero,imaš lijepu profilnu
Uvredio se.... Nije on kanta za smece da ga se sutira stalno....Patak planira neke opasne planove i nove akcije
Ipak nam Patak nedostaje...Uvredio se.... Nije on kanta za smece da ga se sutira stalno....
Haha Sig sada ruzumjes kako je meni kad me ti odje...Odblokirala sam patka na wapu onak, zvala ga da dode na forum, frajer me ladno seenovao...
Ma ne odjebem... Samo volim ovo druzenje na forumuHaha Sig sada ruzumjes kako je meni kad me ti odje...
Pošalji mu sliku kvarat sise da ga navučeš...Odblokirala sam patka na wapu onak, zvala ga da dode na forum, frajer me ladno seenovao...
Gatara Miro i ja smo na dnu hranidbenog lanca...jbg mora i to neko...Miro časno je biti sa tobom na kraju kolone...Haha Sig sada ruzumjes kako je meni kad me ti odje...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|