Ma kako ne odjebe... ja ti sve nudim za druzenje ....cak i karte da ti pogledam...a ti me hladno odbijes..pa imas li dusu.Ma ne odjebem... Samo volim ovo druzenje na forumu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma kako ne odjebe... ja ti sve nudim za druzenje ....cak i karte da ti pogledam...a ti me hladno odbijes..pa imas li dusu.Ma ne odjebem... Samo volim ovo druzenje na forumu
Nesto mi karte pokazuju da bi Sig mogla nas dvojicu skupa primit...tako karte kazu...imamo nadeGatara Miro i ja smo na dnu hranidbenog lanca...jbg mora i to neko...Miro časno je biti sa tobom na kraju kolone...
Mozda se poznajuci mene uvalim u nekakave dugoveNesto mi karte pokazuju da bi Sig mogla nas dvojicu skupa primit...tako karte kazu...imamo nade
Jedino skroz gola slika moze proci, jako je ljutPošalji mu sliku kvarat sise da ga navučeš...
Eto Kozjak ...vidis da moje karte nelazu..Mozda se poznajuci mene uvalim u nekakave dugove
Miro bogati, samo nemoj reć da si se školovao u Mostaru za gataru...ja priznajem samo Visoko učilište na Kozari Boku...Nesto mi karte pokazuju da bi Sig mogla nas dvojicu skupa primit...tako karte kazu...imamo nade
Znaš što ti je činiti...Jedino skroz gola slika moze proci, jako je ljut
Ma to nas hoće ubit u pojam odjednom da ne troši 2 termina...ne nasjedaj na to...samo 1 na 1...Nesto mi karte pokazuju da bi Sig mogla nas dvojicu skupa primit...tako karte kazu...imamo nade
bok . nema teBok SIG
Bok Sombrero,imaš lijepu profilnu
do kraja života. u kolicima ću kod njeSombi, hoćeš li ostati na 3 posjeta kod Sig ili planiraš još? Dobar dan skoro svima!
"da je bilo manje rici, moga sam ti opet prici... Al sve je to za ljude"...
do kraja života. u kolicima ću kod nje
Jesi možda bio kod Leksy?Bok SIG
Bok Sombrero,imaš lijepu profilnu
Slobodno provjerite somi... Nemate brige, ja sam tu.. Onak forever kako se cinijoš me drži sig. mada sam vidio dvije ok na po.ako su njihove slike
Jos je ziv, sumnjamJesi možda bio kod Leksy?
Placem na ovo, sjetila sam se cvjeca
neću još. uspomene su još friškeSlobodno provjerite somi... Nemate brige, ja sam tu.. Onak forever kako se cini
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|