Stavio sam ju u favorite pa ću ju pratiti.Jos je ziv, sumnjam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stavio sam ju u favorite pa ću ju pratiti.Jos je ziv, sumnjam
Neee.... Sad si razocarao Venturu... On misli da su to nevine djevojciceGledam profil, sve ok, ok, ok...e jbg oće i sa dvojicom...kurva, neću...
Pa Leksy je, vidim joj na izrazu lica da je neiskusna.Neee.... Sad si razocarao Venturu... On misli da su to nevine djevojcice
Negdje treba povući granicu....Neee.... Sad si razocarao Venturu... On misli da su to nevine djevojcice
Ma je.. Moguce da je cak imala manje partnera nego ti...Pa Leksy je, vidim joj na izrazu lica da je neiskusna.
Misliš partnerica? Nemoj da mora kod Sombija na detektorMa je.. Moguce da je cak imala manje partnera nego ti...
To bi bilo dobro. Onda bi lakše uspostavio dominaciju nad njomMa je.. Moguce da je cak imala manje partnera nego ti...
Jaooo ne znam sta bi ti rekla...To bi bilo dobro. Onda bi lakše uspostavio dominaciju nad njom
Da Somi prvi pita jel ti volis muskarce, a onda dobar danMisliš partnerica? Nemoj da mora kod Sombija na detektor
Definitivno pogresno mjesto za ono sto trazis... Toga nema u placenom seksu... A potreba da dominiras? Ja ne zelim dominirat nad muskarcem, niti zelim da on nada mnom dominira, prije da mi parira... Intelektualno, svojim stavovima, pogledima na zivot...Jaooo ne znam sta bi ti rekla...
Nisi me baš shvatila, ali nema veze.Definitivno pogresno mjesto za ono sto trazis... Toga nema u placenom seksu... A potreba da dominiras? Ja ne zelim dominirat nad muskarcem, niti zelim da on nada mnom dominira, prije da mi parira... Intelektualno, svojim stavovima, pogledima na zivot...
Danas sam romanticna...super si sigi,al s tom muzikom uh. to ne mogu skužiti
To je navodno neka Srpkinja starija mrsava,slike su navodno lazne a slike same po sebi izgledaju dobrosigi kako ti izgleda ova top klasa? laura 23
Pa sto se seksa tice meni je muska dominacija u nekim razumnim granicama ok,cak i pozeljna.. Ali u ovom poslu nema nevinih, samo jebenihNisi me baš shvatila, ali nema veze.
i mislio sam da nisu njene slike.a sexy dama? i još sexy brineta. to sve sad vidioTo je navodno neka Srpkinja starija mrsava,slike su navodno lazne a slike same po sebi izgledaju dobro
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|