Sisata i guzata
Well-known member
Ahaa.. Pronadjete neke slike na netuja ne nosim ribu kući. samo ulovi ,poslikaj i pusti je nepovređenu natrag u vodu.čudno bi joj bilo da donesem ribu hahah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ahaa.. Pronadjete neke slike na netuja ne nosim ribu kući. samo ulovi ,poslikaj i pusti je nepovređenu natrag u vodu.čudno bi joj bilo da donesem ribu hahah
lisica i vještica si tiAhaa.. Pronadjete neke slike na netu
Moš se ne miješati, kao što ja kad se ti i Marijole svađate.Ovdje nema "strana"..., a inace stojim uvijek na strani onoga tko je u pravu.
To je nesto posve deseto... A i zaista si se pokazao tada... Stvarno si stajao u moju obranu...Moš se ne miješati, kao što ja kad se ti i Marijole svađate.
Realno, tada sam bila jedina s mudima tu...To je nesto posve deseto... A i zaista si se pokazao tada... Stvarno si stajao u moju obranu...
Ni ne znam te.Pa ovdje nema svadjanja, znaci prvo govoris da ja nekoga savjetujem u vezi tebe, sada moje komentare usporedjujes s svadjanjem, sta je sljedece ? Smjesno je koliko me zelis ocrniti i predstaviti da sam neka negativna "zlocesta" osoba...
Znaš.Ni ne znam te.
Možda je Thirstin.
Koja paranoja...Možda je Thirstin.
Nemam ni ja kvacice... A i patku bi bilo bolje da ih nemaZabrijali su do jaja. Hahaha
S njim sam se svađao dan prije je nestao s foruma.Koja paranoja...
Ti umislis da se svakim svadjas tko je dobar sa mnomS njim sam se svađao dan prije je nestao s foruma.
Struktura teksta i stilsko izražajna sredstva su te brzo odali a kvačice su tu manje bitne...S obzirom da radim u drzavi gdje je francusko govorno podrucje, istu takvu tastaturu koristim na laptopu, jel vam to znaci nesto ?
Možda mi nije to zaboravio.Ti umislis da se svakim svadjas tko je dobar sa mnom
Buuuu... Twistin osvetnik ili kako vec... Sad ce me izjebat za osvetu tebiMožda mi nije to zaboravio.
Valjalo bi ponovit gradivo. Sjedi 1.
Di je on u Istri.Buuuu... Twistin osvetnik ili kako vec... Sad ce me izjebat za osvetu tebi
Venty napada nevine, a ja iscekujem klijentau jebote,ko bi rekao do kuda to ide haha. sigi poubijat će se ljudi radi tebe
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|