Sisata i guzata
Well-known member
Znas da me loze takvi dominantni muskarcinemoj još i na mene molim te
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znas da me loze takvi dominantni muskarcinemoj još i na mene molim te
Ventura se čini dobar dečko....nemoj još i na mene molim te
ma znam ali nisam takav inače, samo na forumuZnas da me loze takvi dominantni muskarci
Sad se izvlacis... Bacit cu magiju na tebe...Ventura se čini dobar dečko....
To je moja stvar kako posložim u glavi.Pa isto ti je isao kod mene ili neke druge. To je zdravi stav u ovome poslu.
ja sam odmah znao da si vještica doduše Marijole je to prvi rekao ja nisam imao mudaSad se izvlacis... Bacit cu magiju na tebe...
Ima covjek iskustvaja sam odmah znao da si vještica doduše Marijole je to prvi rekao ja nisam imao muda
Ma je.. Al eto... Ne zelim davati lazne nade ili da me netko proziva da ti nisam rekla iskrenoTo je moja stvar kako posložim u glavi.
ma nije, ja bi rekao baš inteligentan ali vještičja posla su zajebana vidiš da te začara za čas....Al mnogo naivan.
ima mudaIma covjek iskustva
Eto i on se uplasio...ima muda
Nisam znala da cari djeluju i preko ekrana...ma nije, ja bi rekao baš inteligentan ali vještičja posla su zajebana vidiš da te začara za čas....
ma nije vjeruj mi...Eto i on se uplasio...
Ne idiiima nije vjeruj mi...
to su moderne vještice pa nisu više na metliNisam znala da cari djeluju i preko ekrana...
možda na selfysticku leteto su moderne vještice pa nisu više na metli
skupljam pare za trojac pa moram radit inače sam lijenčina po prirodi ali želja za prerverzijama je jačaNe idiii
Ma na moru cehinje neke nadesskupljam pare za trojac pa moram radit inače sam lijenčina po prirodi ali želja za prerverzijama je jača
Alergičan na glupostiPa za sada mi izgleda drukcije, kao neki uplaseni djecak, ljubomoran... ali mozda grijesim
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|