Sisata i guzata
Well-known member
Ne ljutim se... Kao sto rekoh ravna linija, tu emocija nema, a ljutnja je emocijaNe moraš se ljutiti odmah. Nisam ti ništa loše rekao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne ljutim se... Kao sto rekoh ravna linija, tu emocija nema, a ljutnja je emocijaNe moraš se ljutiti odmah. Nisam ti ništa loše rekao.
ma znam, meni isto žao al volim janjetinu jbga pa prežalim nekako punog želucaJe.. Ali ne mogu leseve jbg...
Ma ne ljuti. Samo se osjećam glupo kad svi to čitaju.Stvar je u tome sto ti ovo sa mnom ponovno previse emotivno shvacas i tebe ljute banalne stvari,ljuti te kad kazem istinu
Nije mi namjeraPa dobro draga sisata, zasto ga zelis dokrajciti ?
ima tu emocija i više nego što oboje mislite ali ja idem radit a u poslu nema emocijaNe ljutim se... Kao sto rekoh ravna linija, tu emocija nema, a ljutnja je emocija
namjera ti je bila časna?Nije mi namjera
Jesmo li i dalje ok?Nije mi namjera
Ovo je moj posao... U kojem nema emocijaima tu emocija i više nego što oboje mislite ali ja idem radit a u poslu nema emocija
Naravno... Suradnici kao i dosad.Jesmo li i dalje ok?
A dobro. Već si me uplašilaNaravno... Suradnici kao i dosad.
pa u tvom poslu i jesu samo emocije iako ćemo svi reći da je to samo gimnastika ja nisam u to siguran....Ovo je moj posao... U kojem nema emocija
Ali da nisam ja bila bi druga. Tako da.. Isto ti je toA dobro. Već si me uplašila
Samo gimnastika buraz...pa u tvom poslu i jesu samo emocije iako ćemo svi reći da je to samo gimnastika ja nisam u to siguran....
Ne razumijemAli da nisam ja bila bi druga. Tako da.. Isto ti je to
ja mislim suprotnoSamo gimnastika buraz...
Pa isto ti je isao kod mene ili neke druge. To je zdravi stav u ovome poslu.Ne razumijem
Ti uvijek mislis suprotno od mene... Pocinjem se palit na tebe Werdumeja mislim suprotno
nemoj još i na mene molim teTi uvijek mislis suprotno od mene... Pocinjem se palit na tebe Werdume
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|