već sam ti rekao uvijek naleti kritičniOsjecam ljubav prema covjeku koji nije iz ovog posla.. I mi kurve imamo osjecaje..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
već sam ti rekao uvijek naleti kritičniOsjecam ljubav prema covjeku koji nije iz ovog posla.. I mi kurve imamo osjecaje..
vi ih imate više nego obični ljudi samo bi ih bilo mudro unovčitiOsjecam ljubav prema covjeku koji nije iz ovog posla.. I mi kurve imamo osjecaje..
Pa i mi smo "obicni" ljudi... Ja nisam ni najmanje neobicnajedino eto sto imam neke detaljcice iz proslosti ali da me poznajes privatno ni po cemu me ne bi razlikovao...vjerujem da tako i ostale isto..vi ih imate više nego obični ljudi samo bi ih bilo mudro unovčiti
Haha. Nisam znao da su još aktivni. Ti su starijiod mene dostaKISS (ime benda) ne saljem tebi pusu
najbolje se zaljubiti u najbogatijeg i najstarijeg, fućkaš nas fićfiriće ovdjevi ih imate više nego obični ljudi samo bi ih bilo mudro unovčiti
ja obično u ovo vrijeme dobijem jezikovu juhu od Sig ali ne znam što je danas....Ljudi, sta ima danas za rucak ?
Pojela dvije kriske pizze od sira i aman taman....Ljudi, sta ima danas za rucak ?
Ti hoces dominaciju od mene... Nisi zadovoljan uslugomja obično u ovo vrijeme dobijem jezikovu juhu od Sig ali ne znam što je danas....
što tebi vrijedi ne jesti meso kad jedeš nezdravije od mesožderaPojela dvije kriske pizze od sira i aman taman....
Pa ide. Mogu reći svoje mišljenje nekome. Ovaj došao na forum i odmah opsjednut sa mnom.Mi ocito ne mozemo biti u prostoru i na forumu skupa.. Kao sto mogu sa Oldijem i Sombijem, Modom... Tebi ne ide da odvojis emocije od ove suradnje
Ne cinim to radi zdravlja... Prosto empatija na zivotinjice... Ne mogu jedne spasavati, a druge jestišto tebi vrijedi ne jesti meso kad jedeš nezdravije od mesoždera
pa pali me dominacija ali nisam baš puno prakticiraoTi hoces dominaciju od mene... Nisi zadovoljan uslugom
Nije stvar u tome...Pa ide. Mogu reći svoje mišljenje nekome. Ovaj došao na forum i odmah opsjednut sa mnom.
Samo sa mnompa pali me dominacija ali nisam baš puno prakticirao
ajde to stvarno poštujem.... čak bi i sam to prakticirao iz istog razloga ali biljni proteini su nedovoljni jbgNe cinim to radi zdravlja... Prosto empatija na zivotinjice... Ne mogu jedne spasavati, a druge jesti
Ja jedem sve osim leseva... Znaci i sir i jaja...ajde to stvarno poštujem.... čak bi i sam to prakticirao iz istog razloga ali biljni proteini su nedovoljni jbg
a misliš na ovu verbalnu dominaciju? a nju stalno prakticiram....tu sam doma, može sado može mazo samo da se zahebavaSamo sa mnom
ali to je istog porijeklaJa jedem sve osim leseva... Znaci i sir i jaja...
Je.. Ali ne mogu leseve jbg...ali to je istog porijekla
Ne moraš se ljutiti odmah. Nisam ti ništa loše rekao.Nije stvar u tome...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|