Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljubomora nije zdravaja nikad nisam ljubomorna....Da naravno. Ja nikad nikoga ne vrijeđam, osim ako nisam ljubomoran.
A eto bar u mom se kvartu vracaKažeš ima života u gradu, super....
Bas to...Ne smis bit ljubomoran.. to spada u negativne emocije a ti si mlad momak samo pozitiva ..
???Ljubomora nije zdravaja nikad nisam ljubomorna....
Valjda će i ova guba brzo nestati...jesi se cijepila?A eto bar u mom se kvartu vraca
Negativna emocija.... A i nemam razloga biti ljubomorna...ako netko zeli da ide neka ide
Kako mlad, neki su u njegovim godinama djedovi....Ne smis bit ljubomoran.. to spada u negativne emocije a ti si mlad momak samo pozitiva ..
Nisu me zvali jos al vecina familije jesu.. jesi ti??Valjda će i ova guba brzo nestati...jesi se cijepila?
Djedovi...Kako mlad, neki su u njegovim godinama djedovi....
To ti imas te izljeve ljubomoreMene nista ne moze uzbudit toliko da bi osjetila ljubomoru....Pa da ponekad je to tako jednostavno kazati u teoriji ali ima i praksa
Ja sam ravnozemljašTo ti imas te izljeve ljubomoreMene nista ne moze uzbudit toliko da bi osjetila ljubomoru....
Što se mene tiče možeš biti Sigy AstronauticaTo ti imas te izljeve ljubomoreMene nista ne moze uzbudit toliko da bi osjetila ljubomoru....
Ja u ponedjeljak dobio prvo...sredinom.6. drugo...Nisu me zvali jos al vecina familije jesu.. jesi ti??
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|