Sisata i guzata
Well-known member
Pismen je, vidi kako pise, volim duge tekstove...Bach samo takve zene priznaje... A i voli umjetnost
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pismen je, vidi kako pise, volim duge tekstove...Bach samo takve zene priznaje... A i voli umjetnost
A i vrijeme mu je da se skrasi....Pismen je, vidi kako pise, volim duge tekstove...
I ja volim dugePismen je, vidi kako pise, volim duge tekstove...
Da, da... I ja... Ima maste, nije samo da pise da nesto napise kao neki..I ja volim duge
Jasno.. neki lupnu pa ostanu zivi ...Da, da... I ja... Ima maste, nije samo da pise da nesto napise kao neki..
Bas to... Bach je komunikativan, sve analizira ali opet ne previse kao Ventura kojem nikad nista ne promakneDa da jasno...
Jasno.. neki lupnu pa ostanu zivi ...
Bok maserkasplit, daj mi ponekad lajkNe zna svatko engleski ,sinko sto je tebi
Kazem ti bitno je da nije neki nepismeni psiho sve ostalo je sasvim prihvatljivo i vrijedno daljne komunikacije il upoznavanja... Jer zaista svega ima i za svakoga mjesta na ovoj planeti. Nikad ne znas od sto ces zapeti ....Bas to... Bach je komunikativan, sve analizira ali opet ne previse kao Ventura kojem nikad nista ne promakne
Evo Ventura. . izvini.. nismo se ni stigli upoznati... Lajkam ti sve do sad ako se ne tice vrijedjanja maserki,kurvi, samohranih majki, Splićanki, zena opcenito i tako lajkam ti sve u zaostatku jel se to racuna ?Bok maserkasplit, daj mi ponekad lajk
Bas to... I da nikad ne znas sto misli... Jedan dan ovako, drugi onako... Kad ljudi skrivaju svoje pravo liceKazem ti bitno je da nije neki nepismeni psiho sve ostalo je sasvim prihvatljivo i vrijedno daljne komunikacije il upoznavanja... Jer zaista svega ima i za svakoga mjesta na ovoj planeti. Nikad ne znas od sto ces zapeti ....
Lajkaj mu... Vidis da mu znaci svaki lajkEvo Ventura. . izvini.. nismo se ni stigli upoznati... Lajkam ti sve do sad ako se ne tice vrijedjanja maserki,kurvi, samohranih majki, Splićanki, zena opcenito i tako lajkam ti sve u zaostatku jel se to racuna ?
Zapravo ne skrivaju... ... ono bolesno lice je uvijek tu. Samo mi izvlacimo najbolje pa ne vidimo stvari realno.. a trebali bi...Bas to... I da nikad ne znas sto misli... Jedan dan ovako, drugi onako... Kad ljudi skrivaju svoje pravo lice
Lajk po lajk ...Lajkaj mu... Vidis da mu znaci svaki lajk
Da.... Mislis ono klasicno "ma nije on takav" jer kasnije kaze nesto i ti mu sve oprostis... A zapravo.... Na nosu su nam ruzicaste naocale...Zapravo ne skrivaju... ... ono bolesno lice je uvijek tu. Samo mi izvlacimo najbolje pa ne vidimo stvari realno.. a trebali bi...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|