Sisata i guzata
Well-known member
Dovoljno.... Kud bi viseUžas još smo na onoj jednoj ribi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dovoljno.... Kud bi viseUžas još smo na onoj jednoj ribi
Jbg što si je puštao, sad je obavijestila sve ostaleUžas još smo na onoj jednoj ribi
Pitanje jel ima tamo opce riba viseJbg što si je puštao, sad je obavijestila sve ostale
Ima ova što ju je pustioPitanje jel ima tamo opce riba vise
Jbg do nedjelje navecer mozda se opet upecaIma ova što ju je pustio
Hmm... koja je to žena? Riđe su ekstremno rijetke.Bach samo da ti malo vadim mast, sinoć sam proveo 20 minuta s jezikom u pički iznad koje je simpatičan riđi busen ^^ poslije sam i svršio u nju s leđa, ležećki, sve kako spada
Lovili smo u 3 dana i preko noći 400 kgDovoljno.... Kud bi vise
Nadamo seJbg do nedjelje navecer mozda se opet upeca
Hahha ima. Al je riba u mrijestu pa se slabo hraniPitanje jel ima tamo opce riba vise
Pa zar nema takvih u zagorju....Hmm... koja je to žena? Riđe su ekstremno rijetke.
Mjenjate pozicije iliNadamo se
Ne. Stalno na jednoj. A tu ti je sreća bitna. Da izvučeš dobru pozicijuMjenjate pozicije ili
Imaju svoje vrijeme kad se.hrane ČekatiNe. Stalno na jednoj. A tu ti je sreća bitna. Da izvučeš dobru poziciju
Dam ti broj pa se dopisuj, ako znaš engleski.Pokušaj je nazvati haha
Znam Hvala Frende ne trebaDam ti broj pa se dopisuj, ako znaš engleski.
Nije s oglasnika, jbg. To je cura s kojom se trenutno jebem. Kolegica s posla.Hmm... koja je to žena? Riđe su ekstremno rijetke.
Pa kako to? Moja nikad van pijeskaJa ne mogu vise ovako... Prodat cu stan u zg i kupit kucu u okolici vrbovca sa vrtom.. Danas sam cijelo popodne doma i do sad su se 12 x zasrali... Ne stignes to cistit, ne mozes nakupovat toliki pijesak, ne mozes zivjet u smradu...
Borba s vjetrenjacama...
Zato neka seru u vrtu..
Ma seru u pijesak ali non stop netko sere... Izuzev ludog Zvonka....on je do nedavno prije nego sto je ispao van zapisavao krevete....Pa kako to? Moja nikad van pijeska
Okani se mačaka. Uhvati se svoje vrste. Napravi koje dijete, pa ćeš imati korisnu zanimaciju. Kakve mačke?Ma seru u pijesak ali non stop netko sere... Izuzev ludog Zvonka....on je do nedavno prije nego sto je ispao van zapisavao krevete....
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|