maserkasplit
Well-known member
Jel triba jos ko lajkove .. stvarno nije problem...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ventura moras pisati da bi mi imali sta lajkat.....Jel triba jos ko lajkove .. stvarno nije problem...
O to naravno...Sig da se kladimo da će Bach u prvom postu pitati MS koja je boja?
Imam ja 10Jel triba jos ko lajkove .. stvarno nije problem...
Ocito sam propustila nestoSig da se kladimo da će Bach u prvom postu pitati MS koja je boja?
Sto je to s bojamaO to naravno...
Draga, sve si propustila....Imam ja 10
Ocito sam propustila nesto
On trazi ridjokose zene sa stidnim dlacicamai prvo pitanje mu je ima li tu ridjokosihImam ja 10
Ocito sam propustila nesto
Ja sam mu rekla da pogleda u zagorjuOn trazi ridjokose zene sa stidnim dlacicamai prvo pitanje mu je ima li tu ridjokosih
Jaoo bas mi je zao..bila sam iskljucena od ovog zivila zivot i tako.. tragedijaDraga, sve si propustila....
Da naravno. Ja nikad nikoga ne vrijeđam, osim ako nisam ljubomoran.Evo Ventura. . izvini.. nismo se ni stigli upoznati... Lajkam ti sve do sad ako se ne tice vrijedjanja maserki,kurvi, samohranih majki, Splićanki, zena opcenito i tako lajkam ti sve u zaostatku jel se to racuna ?
A Sig ga oće vodit ko tebe....On trazi ridjokose zene sa stidnim dlacicamai prvo pitanje mu je ima li tu ridjokosih
Bi li uz to i glazbenu ili moze i bez toga procOn trazi ridjokose zene sa stidnim dlacicamai prvo pitanje mu je ima li tu ridjokosih
ili dominantanDa naravno. Ja nikad nikoga ne vrijeđam, osim ako nisam ljubomoran.
Kažeš ima života u gradu, super....Jaoo bas mi je zao..bila sam iskljucena od ovog zivila zivot i tako.. tragedija
On pusta glazbenu, bila ti to zelja ili neBi li uz to i glazbenu ili moze i bez toga proc
Ne smis bit ljubomoran.. to spada u negativne emocije a ti si mlad momak samo pozitiva ..Da naravno. Ja nikad nikoga ne vrijeđam, osim ako nisam ljubomoran.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|