maserkasplit
Well-known member
Eto super , ja nisam jos bila sam u pratnji samo...volonteri u Spaladiumu prva liga ..isla bi se i 22 puta cijepiti kad vidim zgodne decke da volontirajuJa u ponedjeljak dobio prvo...sredinom.6. drugo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto super , ja nisam jos bila sam u pratnji samo...volonteri u Spaladiumu prva liga ..isla bi se i 22 puta cijepiti kad vidim zgodne decke da volontirajuJa u ponedjeljak dobio prvo...sredinom.6. drugo...
Eeeee.... Onda cu i ja razmisliti o tome..Eto super , ja nisam jos bila sam u pratnji samo...volonteri u Spaladiumu prva liga ..isla bi se i 22 puta cijepiti kad vidim zgodne decke da volontiraju
Ja neču ni prvo drugo ni trečeJa u ponedjeljak dobio prvo...sredinom.6. drugo...
Dobro jos trpis te kvacice za sadEvo cim ja dodjem ostanemo same ja sig i neki berlavi al aj i oni su djeca bozja ... Uglavnom di smo kud smo
Ah da se ranim vodenim bojicamaDobro jos trpis te kvacice za sad
Maaa... Ni ne trpim cak vise. Ako netko ne zna bolje , prespava je skolu osnovne stvari il nema osjecaj za to..tko sam ja daDobro jos trpis te kvacice za sad
Više od 1200 / h ne dam iz principa. Ni jedna ne vrijedi više, pa tako ni ta sa slike. Ženske su precijenjene i općenito jebačine su precijenjene. U životu bi se trebalo posvetiti drugim stvarima.
Pozz M S...Maaa... Ni ne trpim cak vise. Ako netko ne zna bolje , prespava je skolu osnovne stvari il nema osjecaj za to..tko sam ja da
sudim neukima ,tuntlavima i tako ostalo sve sto ide u paketu ?
Hvala hvala ..i tebi.. vidovitosti vasaPozz M S...
Ma nisam htio doljevat ulje na vatru....Hvala hvala ..i tebi.. vidovitosti vasa
Nema ulja na vatru to je samo mit .. Nitko normalan ne baca ulje na vatru ....Ma nisam htio doljevat ulje na vatru....
Ja mastam o ovome drugom.... Ne mogu se nacistit pijeskaSta karte kazu ocu li ja upasti skoro u kakvu lovu konkretnu il ima da sve prodam i odem zivit u sumu s bestijama i povrcem kraj rijeke u kolibi s dvi solarne ploce sa mogu se istusirat u toploj vodi i poslusat navecer muziku
Ja sam ti rekla nemas se sto misliti..Ja mastam o ovome drugom.... Ne mogu se nacistit pijeska
A nema love...idemo u sumuSta karte kazu ocu li ja upasti skoro u kakvu lovu konkretnu il ima da sve prodam i odem zivit u sumu s bestijama i povrcem kraj rijeke u kolibi s dvi solarne ploce sa mogu se istusirat u toploj vodi i poslusat navecer muziku
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|