maserkasplit
Well-known member
A jbg .. a idemo ondaA nema love...idemo u sumu
Ja vjerujem tvojim kartama i kostima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jbg .. a idemo ondaA nema love...idemo u sumu
Sig ides sa nama...moze Gorski kotar...A jbg .. a idemo onda
Ja vjerujem tvojim kartama i kostima
Lika svetinja ..nego sto nego ide ima da cili Gospic i okolica padne na koljenaSig ides sa nama...moze Gorski kotar...
Moze... E a sta ce bit s Venturom?Sig ides sa nama...moze Gorski kotar...
Evo budem pogledati u karte...Moze... E a sta ce bit s Venturom?
Opet?Evo budem pogledati u karte...
Hmm... On moze dobavljat robu.. ono sto nam bude falilo tamo... jednom tjedno dosta poslati popisMoze... E a sta ce bit s Venturom?
Ajde pa javi... Zanima me i kako cu ja zavrsit na krajuEvo budem pogledati u karte...
I Ostrovac iKrasinac...Lika svetinja ..nego sto nego ide ima da cili Gospic i okolica padne na koljena
I obavezno lajkHmm... On moze dobavljat robu.. ono sto nam bude falilo tamo... jednom tjedno dosta poslati popis
Vjeruješ u proročanstva Babe Vange?Jednom davno mi je jedna Romkinja rekla da cu se rano udati i da cu imati dobrog muza.... Gdje je sad da je tuzim za lazi...
A joj Sig pa gdjeces njima vjerovat..Jednom davno mi je jedna Romkinja rekla da cu se rano udati i da cu imati dobrog muza.... Gdje je sad da je tuzim za lazi...
A jbg. Imala sa 16,17 godina tad.. Ugl.. Nije se ostvarilo...A joj Sig pa gdjeces njima vjerovat..
Mene je jedna gadjala gospom punom neke vode . Rekla da necu imati djecu a ja tada imala vec dijete od 5 godina rekla joj da joj je dobra brlja dala joj 20 kn ova probila na mozak otvorila gospu skropila sve oko sebe i pozelila mi svasta gruboJednom davno mi je jedna Romkinja rekla da cu se rano udati i da cu imati dobrog muza.... Gdje je sad da je tuzim za lazi...
Mene u utrinama na stepenicama prvo Bog ti dao srece i zdravlja a kad prodjes i nista ne stavis u skrabicu pocne ti psovati sve redom iza ledjaMene je jedna gadjala gospom punom neke vode . Rekla da necu imati djecu a ja tada imala vec dijete od 5 godina rekla joj da joj je dobra brlja dala joj 20 kn ova probila na mozak otvorila gospu skropila sve oko sebe i pozelila mi svasta grubo
Mene je jedna gadjala gospom punom neke vode . Rekla da necu imati djecu a ja tada imala vec dijete od 5 godina rekla joj da joj je dobra brlja dala joj 20 kn ova probila na mozak otvorila gospu skropila sve oko sebe i pozelila mi svasta grubo
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|