Sisata i guzata
Well-known member
Nije,samo dlanPa jel ti netko bas gledao karte.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije,samo dlanPa jel ti netko bas gledao karte.
Normalno da ima samo triba znat citati i sve simbole.. mala i velika arkana ... Sve je tu zapisao netko kroz slike proslost sadasnjost buducnost .. katkad bolje ne znatiIma nekoga vraga u tim kartama..
A to je skidanje uroka....Stavi sve crne mačke nekud na raskrizje i pljuni po tri puta na sve strane oko sebe,s onda iscupaj patki nekoj sa sela po 4 pera i baci ih s najvece visine i reci puj puj puj puj nek se vrati sve zlo onom ko mi ga je metnija i sutra ce sve da bude po ps u i nikad bolje .. ne zaboravi i metlu neku ako tko naidje lupi ga po glavi tri put naravno .. ako sve ovo napravis protokolno ispravno iducu ces noc imati seks sa lijepim i pismenim deckom a uroci ciganski ostat ce na kolodvoru nekom..
Jbg piješ te nessice možda da piješ filđan kavu hahaNije,samo dlan
Miro na čemu si ja bi maloA to je skidanje uroka....
Miro mislis li da bi ja i ti kao neki tarot i magijski znalci mogli od nekih clanova od zivotinja napraviti ljude ili je to propali eksperiment I bacanje carolija uzaludA to je skidanje uroka....
Ja naj bolje citam sadasnjost...Normalno da ima samo triba znat citati i sve simbole.. mala i velika arkana ... Sve je tu zapisao netko kroz slike proslost sadasnjost buducnost .. katkad bolje ne znati
Sadasnjost i je najbitnija .Ja naj bolje citam sadasnjost...
Mene vise muci da taj netko moze eventualno vidjeti moju proslost... Jbt ne bi mu bilo dobro..Normalno da ima samo triba znat citati i sve simbole.. mala i velika arkana ... Sve je tu zapisao netko kroz slike proslost sadasnjost buducnost .. katkad bolje ne znati
Uzalud vam trud sviraci...Miro mislis li da bi ja i ti kao neki tarot i magijski znalci mogli od nekih clanova od zivotinja napraviti ljude ili je to propali eksperiment I bacanje carolija uzalud
A mislim samo gubljenje vremena...Miro mislis li da bi ja i ti kao neki tarot i magijski znalci mogli od nekih clanova od zivotinja napraviti ljude ili je to propali eksperiment I bacanje carolija uzalud
Moze se dosta iscitati proslost..Mene vise muci da taj netko moze eventualno vidjeti moju proslost... Jbt ne bi mu bilo dobro..
I to sto kazes ...uzaludno trošenje magije i energije koja se moze usmjeriti u puno kvalitetnije projekte ....steta i karte zamisati na gluposti...A mislim samo gubljenje vremena...
Onda bolje nemoj gledat...Moze se dosta iscitati proslost..
Dobro jutro, koliko vidim vama se svima pomračilo!!!!!! Bacate grah, čitate iz dlana i gatate iz šalica kave.
Baš sam jutros izlio ostatak kave u WC školjku (neki je zovu i WC šolju) pa se mislim mogao mi je netko gatati u kavi ili zavrnuti želju
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|